Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

Indiana of Protypa  - The Adventure ESC 2018

Κατεβάστε το arrow2 αναλυτικό έντυπο τη arrow2 δήλωση συμμετοχής, το arrow2 flyer και την arrow2 αφίσα για το Indiana of Protypa English Summer Camp 2018.

Πού ξεκινάει και φέτος το καλοκαίρι η περιπέτεια; Μα φυσικά στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια!

Ακολουθώντας τα βήματα του Indiana Jones, του ευρηματικού, πολυμήχανου και περιπετειώδη αρχαιολόγου το Σχολείο μας μεταμορφώνεται σε χώρο γεμάτο γρίφους και σπαζοκεφαλιές, κρυμμένους θησαυρούς και μέρη ανασκαφής έτοιμα να μας αποκαλύψουν αρχαιολογικά μυστήρια και όχι μόνο!

Γνωρίζουμε αρχαίους πολιτισμούς, φυλές και μαθαίνουμε για τα 7 θαύματα του κόσμου.

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε γωνιές της πόλης, τα Κάστρα και τους κήπους του Πασά, κάνουμε picnic, επισκεπτόμαστε τη σχολή πιλότων και τον ιππικό όμιλο όπου κάνουμε ιππασία, μαθαίνουμε για τα άλογα, γνωρίζουμε τους θησαυρούς των φυλών και των αρχαίων πολιτισμών.

Για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα στην καταπράσινη αυλή μας και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του Indiana of Protypa English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση του μυαλού, την επαφή των μικρών κατασκηνωτών με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και τα θαύματα που δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος, την αγάπη για τα παιχνίδια μυαλού, την αρχαιολογία και τους αρχαίους πολιτισμούς συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Κάθε τμήμα θα πάρει το όνομα μιας φυλής, θα φτιάξει το έμβλημά του και όλη η αρχαιολογική ομάδα θα ξεκινήσει την εξερεύνηση στη φύση, τις ανασκαφές, τις λύσεις των γρίφων και των σπαζοκεφαλιών, τη ρομποτική.

Θα μάθουμε:

ESC18

Για τα 7 θαύματα του κόσμου
Αρχαίους πολιτισμούς
Για όλες τις φυλές του κόσμου
Για τις σημαντικότερες ανασκαφές
Για τις ανασκαφές της Βεργίνας
Πώς γίνεται μια ανασκαφή
Για τα εργαλεία της ανασκαφής
Για τον Αμαζόνιο
Να λύνουμε γρίφους
Πώς να δημιουργήσουμε και να αποκρυπτογραφούμε τη δική μας μυστική γλώσσα
Τα σημεία του ορίζοντα
Να χειριζόμαστε ρομπότ Lego
Ξιφασκία

Θα μαγειρέψουμε:
Φαγητά και γλυκά

Θα φτιάξουμε:

ESC18__18_Τα 7 θαύματα του κόσμου
Μάσκες
Αγάλματα και αγγεία
Κοσμήματα
Ψηφιδωτά
Καλοκαιρινά διακοσμητικά
Χειροτεχνίες με διαφορετικά υλικά και ενδιαφέρουσες τεχνικές

Θα παίξουμε:
Κυνήγι του χαμένου θησαυρού
Κιναισθητικά παιχνίδια στην αυλή
Παιχνίδια στους διαδραστικούς πίνακες

Ευαισθητοποιούμαστε μέσα από:
Την αναδοχή ενός παιδιού από την Αφρική μέσω της Action Aid

Θα αποκτήσουμε εμπειρία μέσα από:
Διανυκτέρευση στον προστατευμένο προαύλιο χώρο του Σχολείου μας
Οριζόντια διαπέραση
Διέλευση θιβετιανής γέφυρας
Στίβο περιπέτειας
Πίστα αναρρίχησης

Με την υποστήριξη…

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας


Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η Ιστορία της Τέχνης, η Κοινωνική Ανθρωπολογία είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα διδασκαλίας που καθιέρωσε πρώτο στην Ελλάδα το Τμήμα ΑΠΘ, στην ενενηνταδιάχρονη ιστορία του από την ίδρυσή του το 1926 μέχρι σήμερα. Στόχος όλων στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας είναι η διαμόρφωση καταρτισμένων αρχαιολόγων και ιστορικών που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους και είναι προσανατολισμένοι και ανοιχτοί στις διεθνείς εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις και κατευθύνσεις της έρευνας.

Αθανασία Κυριάκου, Αρχαιολόγος
Εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, μέλος της επιστημονικής ομάδας Ανασκαφής του ΑΠΘ στη Βεργίνα.

ActionAid

ActionAid

H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που από το 1972 αλλάζει για πάντα τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων. Σήμερα, δουλεύουμε με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες για έναν καλύτερο, δικαιότερο κόσμο για όλους. Η ActionAid ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1998.

Η ΑctionAid συνεργάζεται με περισσότερες από 2.000 τοπικές οργανώσεις και ομάδες που εργάζονται για την καταπολέμηση του HIV/AIDS, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, καθώς και το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την τροφή, το νερό, την υγεία, την ισότιμη εργασία. Επίσης, από τα 2.500 στελέχη της οργάνωσης, το 89% προέρχεται από χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Συνοδοιπόροι μας ...

Ιππικός Όμιλος Βορείου Ελλάδος

Ιππικός Όμιλος Βορείου  Ελλάδος  Ο Ιππικός Όμιλος Βορείου Ελλάδος (Ι.Ο.Β.Ε.) βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη σε μία έκταση πολλών στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα, στη Νέα Κρήνη. Ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς ομίλους της Ελλάδας, καθώς είναι ο πρώτος που ιδρύθηκε στη Βόρεια Ελλάδα.

Είναι ένας συνδυασμός αθλητικού ιππικού ομίλου τόσο στην υπερπήδηση εμποδίων όσο και στην ιππική δεξιοτεχνία αλλά και ενός ομίλου όπου οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα.

Skies Aviation Academy

Skies Aviation AcademyΗ Skies Aviation Academy είναι εγκεκριμένη Σχολή Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων με έδρα την Περαία Θεσσαλονίκης και παρέχει εκπαίδευση θεωρητική και πτητική, με πέντε αεροσκάφη και εξομοιωτή πτήσεων.

Για την εκπαίδευση των μαθητών, η Σχολή αξιοποιεί μια ομάδα επαγγελματιών πιλότων με χιλιάδες ώρες πτήσεων σε αεροπορικές εταιρείες και εκπαιδευτών θεωρίας με πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσεων στην αεροπορική βιομηχανία και με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Οι απόφοιτοί της είναι πιλότοι επαγγελματίες με πτυχίο EASA, το οποίο είναι κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο, γι’ αυτό και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της Σχολής είναι άμεση.

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης Η Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης είναι σχολή πρότυπη και αμιγώς προσανατολισμένη στο ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας. Τα ομαδικά τμήματα της αποτελούνται από: Learning, Fencing, Fun (5 ετών +), Lions academy (8 ετών +), Compete (13 ετών +), Recreation (18 ετών +), Medieval Society (18 ετών +). Επίσης διεξάγονται και ατομικά μαθήματα. Η ξιφασκία χαρακτηρίζεται «σκάκι του σώματος» και αποτελεί ένα ιδιαίτερο και πολυδιάστατο άθλημα. En grade, Pret, Allez!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ INDIANA OF PROTYPA SUMMER CAMP 2018

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ INDIANA OF PROTYPA SUMMER CAMP 2018

Μαθήματα κολύμβησης - Swimming Lessons
Αθλητικές δραστηριότητες - Sports
Αναρρίχηση και στίβος περιπέτειας - Climbing and boot camp
Τοξοβολία - Archery
Ξιφασκία—Fencing
Μουσικοκινητική, θεατρική αγωγή - Music/Dance/Drama
Εικαστικά - Arts and Crafts
Υπαίθρια ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες - Outdoor games and activities
Παραμύθια, συζητήσεις, ομαδικές εργασίες κ.ά. με τη χρήση διαδραστικών πινάκων - Group activities/games, class projects
Μαγειρική - Cooking
Σκάκι - Chess
Ρομποτική με Lego Mindstorms - Robotics

Sleepover at Protypa!
Διανυκτέρευση στην αυλή του Σχολείου μας

Sleepover at Protypa!Στο E.S.C. μια βασική μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους μικρούς μας κατασκηνωτές. Έτσι, επαναλαμβάνουμε και φέτος τη διανυκτέρευση στην αυλή του Σχολείου μας!

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμά μας κάνουμε picnic στην καταπράσινη αυλή μας, ξεκουραζόμαστε στις σκηνές μας και αφού έχουμε ανακτήσει τις δυνάμεις μας κατά τη μεσημεριανή μας ανάπαυλα, θα εξερευνήσουμε τα Κάστρα της πόλης μας και τους κήπους του Πασά. Επιστρέφοντας στη βάση μας, θα ξεκινήσει η επίλυση των γρίφων στον χώρο του Σχολείου!

Θα μπορέσουν άραγε οι αρχαιολόγοι να λύσουν τους γρίφους, να συνδυάσουν τα στοιχεία και να φτάσουν την ομάδα τους στην κορυφή; Αν κάποιος μπορεί, τότε είναι σίγουρα οι ομάδες του Indiana of Protypa!

Η ημέρα θα συνεχιστεί με επιτραπέζια, βραδινό barbecue, πολύ κέφι και φυσικά με τη διανυκτέρευση! Όσοι από εμάς το έχουμε ζήσει ανυπομονούμε να το ξαναζήσουμε! Εσείς;

Εξερευνούμε την πόλη μας!

Όπως ο πολυμήχανος Indiana Jones βρίσκει λύσεις με κάθε μέσο, έτσι κι εμείς εξερευνούμε, ταξιδεύουμε σε γη και ουρανό, ενώνουμε τα στοιχεία για να φτάσουμε στην άκρη του νήματος!

Κάστρα και κήποι του Πασά
Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι μικροί μας αρχαιολόγοι . Αφού εξοπλιστούμε με το απαραίτητο safari καπέλο και το σακίδιό μας, ξεκινάμε να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε την πόλη μας! Αρχαιολογικοί χώροι και κρυμμένες γωνιές θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους. Άραγε να υπάρχουν ακόμα κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν χρόνια να ανακαλυφθούν;

Skies Aviation Academy
Θα “πετάξουμε στα ουράνια” με την επίσκεψή μας στη σχολή πιλότων στην Περαία και θα μιλήσουμε με αεροπόρους απ’ όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούν μαζί μας λίγη από την εμπειρία τους και θα μπούμε στον προσομοιωτή cockpit παρέα με αληθινούς πιλότους για μια virtual flight!

Ιππικός Όμιλος Βορείου Ελλάδος
Υπερήφανό μου άτι! Με την επίσκεψή μας στον ιππικό όμιλο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να θαυμάσουμε τον κόσμο των αλόγων. Μαθαίνουμε για τη φροντίδα τους, τα ταΐζουμε και φυσικά κάνουμε ιππασία υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών.

Θέλετε κι άλλα; Πόση περιπέτεια πια να αντέξει… o εξερευνητής;

SWIMMING LESSONS
(Εντατικά Μαθήματα Κολύμβησης)

SWIMMING LESSONSΣτο πρόγραμμα της κολύμβησης συνεργαζόμαστε τα δέκα τελευταία χρόνια με το κολυμβητήριο του Δήμου Πανοράματος του οποίου υπεύθυνος λειτουργίας είναι ο κ. Χρήστος Γαρέφης. Οι μαθητές επισκέπτονται την πισίνα μέρα παρά μέρα. Στην πρώτη συνάντηση οι ειδικοί, έμπειροι εκπαιδευτές του αθλητικού κέντρου εξετάζουν τις ικανότητες των παιδιών στην κολύμβηση. Μετά τα κατατάσσουν σε ομάδες αρχαρίων, προχωρημένων κλπ. Σε κάθε τέσσερις (4) αρχάριους μαθητές αντιστοιχεί και ένας εκπαιδευτής μέσα στην πισίνα. Εκτός από το προσωπικό του κολυμβητηρίου που επιβλέπει τα παιδιά, οι μαθητές συνοδεύονται και από τις υπεύθυνες των τμημάτων και τις βοηθούς, οι οποίες τους βοηθούν κατά τη διάρκεια του ντους και της αλλαγής των ρούχων τους.


Στόχος μας είναι οι αρχάριοι μαθητές να μπορέσουν να επιπλεύσουν και να φτάσουν από τη μια άκρη της πισίνας στην άλλη (25 μέτρα) χωρίς βοήθεια και οι πιο προχωρημένοι να εξοικειωθούν με τις τεχνικές της αναπνοής (εισπνοή-εκπνοή) και να γνωρίσουν όλα τα στυλ κολύμβησης.

SPORTS (Αθλητικές δραστηριότητες)

SPORTS (Αθλητικές δραστηριότητες)Στόχος των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι ν’ αναπτύξουν τα παιδιά τις κινητικές τους δεξιότητες, το συνεργατικό πνεύμα, να αθληθούν και να γνωρίσουν αθλήματα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στη χώρα μας, όπως BASEBALL, SOFTBALL, BADMINTON, HOCKEY, ROLLERBLADING KAI ROLLER HOCKEY.


Το Σχολείο διαθέτει όλο τον ειδικό εξοπλισμό όπως rollers, κράνη, επιγονατίδες, μπαστούνια, γάντια κ.ά. Διδάσκει εξειδικευμένος προπονητής, μέλος της πρώην εθνικής Ελλάδος Hockey.

CLIMBING (Αναρρίχηση), BOOTCAMP (στίβος περιπέτειας)

CLIMBING (Αναρρίχηση), BOOTCAMP (στίβος περιπέτειας)Στο Indiana of Protypa ESC έχει εγκατασταθεί στίβος περιπέτειας με θιβετιανή γέφυρα, οριζόντια διαπέραση, αιωρούμενο κορμό και πίστα αναρρίχησης. Εξειδικευμένο προσωπiκό βοηθάει τα παιδιά να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Οι μαθητές κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων είναι δεμένοι με ζώνη ασφαλείας, φορούν κράνος και έχουν στη διάθεσή τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

DRAMA - MUSIC - DANCE
(Θεατρικό παιχνίδι- Μουσικοκινητική αγωγή)

DRAMA - MUSIC - DANCEΜε το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Μαθαίνουν αυτοπειθαρχία και δημιουργούν μέσα από την ομάδα και τη συνεργασία. Τα παιδιά παίζουν και όταν παίζουν, μαθαίνουν να καλλιεργούν τη σκέψη τους, τη φαντασία τους και ταυτόχρονα διασκεδάζουν.

Με τη μουσικοκινητική αγωγή ανακαλύπτουν τις κινητικές και μουσικές τους δεξιότητες, καταφέρνουν να κινηθούν με οδηγό τις αισθήσεις τους και τη φαντασία τους και έρχονται σε επαφή με νέα μουσικά και ηχητικά ακούσματα. Οι μαθητές διδάσκονται μοντέρνους χορούς όπως Hip-Hop, Street Dance και άλλα στυλ από μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Hip-Hop.

ARTS and CRAFTS (Εικαστικά)

ARTS and CRAFTS (Εικαστικά) ARTS and CRAFTS (Εικαστικά)Στόχος της δραστηριότητας είναι ν’ αναπτύξουν τα παιδιά τα αισθητικά τους ταλέντα κάνοντας ατομικές και ομαδικές κατασκευές με υλικά της φύσης, πηλό, σκοινί, χαρτί, κοχύλια και πολλά άλλα.

OUTDΟOR GAMES - GROUP ACTIVITIES
(Υπαίθρια παιχνίδια - Ομαδικές δραστηριότητες)

OUTD Ο OR GAMES  - GROUP ACTIVITIES Ένα βασικό κομμάτι του summer camp είναι η χρήση της αγγλικής γλώσσας ως καθημερινός τρόπος επικοινωνίας, για την καλύτερη αφομοίωσή της. Αυτές οι δραστηριότητες γίνονται στην αγγλική γλώσσα από τις υπεύθυνες των τμημάτων και περιλαμβάνουν υπαίθρια ομαδικά παιχνίδια, παραμύθια, συζητήσεις, διαθεματικές εργασίες με την υποστήριξη και χρήση οπτικοακουστικών μέσων, όπως διαδραστικοί πίνακες (interactive whiteboards), ηλεκτρονικοί υπολογιστές (computers), καθώς επίσης και επιτραπέζια παιχνίδια, μαγειρική και ζωγραφική.

CHESS (Σκάκι)

CHESS (Σκάκι)Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που προάγει τον τρόπο σκέψης των μαθητών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση. Τα παιδιά μαθαίνουν τα κομμάτια, τις κινήσεις τους, την αξία τους και εξασκούνται παίζοντας μεταξύ τους σε σκακιέρες και στον υπολογιστή.


ROBOTICS (Ρομποτική)

ROBOTICS (Ρομποτική)Τα παιδιά μαθαίνουν την ιστορία των ρομπότ, τη χρησιμότητά τους στην καθημερινή μας ζωή, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Χρησιμοποιούνται Lego της εκπαιδευτικής σειράς Wedo 2.0, EV3 και για τους μικρούς μας φίλους η μελισσούλα Beebot και τα Lego Story Starter. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατασκευές και προγραμματισμό με κινητήρες και αισθητήρες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης ή άλλων σχολείων που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2018-2019 στην τάξη των Νηπίων έως την Α΄ Γυμνασίου.

 Indiana of Protypa English Summer Camp
ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το Indiana of Protypa English Summer Camp ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο προγραμμάτων:

 Πρόγραμμα Διάρκεια  Λήξη προγράμματος
 Short Indiana P. ESC  2 εβδομάδες  Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018
 Long Indiana P. ESC  3 εβδομάδες  Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το Indiana of Protypa English Summer Camp λειτουργεί από τις 08:40 μέχρι τις 14:00. Υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης των μαθητών από τις 07:00 και επιστροφής από το σχολείο στις 14:00, στις 15:00 και στις 16:00.

Τις ώρες πριν και μετά το πρόγραμμα οι μαθητές απασχολούνται δημιουργικά από τις εκπαιδευτικούς.

Οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος είναι αγγλόφωνες με εμπειρία σε σχολεία του εξωτερικού (Αγγλία, Αυστραλία, Αμερική και Καναδά).

Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα των δώδεκα (12) περίπου παιδιών. Μπορείτε να ενημερώνεστε από την υπεύθυνη του τμήματος για την πρόοδο του παιδιού σας.

Εκτός από τις υπεύθυνες των τμημάτων συμμετέχουν ειδικοί καθηγητές για τις αθλητικές δραστηριότητες, τη θεατρική αγωγή, τη μουσικοκινητική αγωγή, τα εικαστικά, την αναρρίχηση και τον στίβο περιπέτειας, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την κολύμβηση, τη ρομποτική και το σκάκι.

Υπάρχει δυνατότητα σίτισης των μαθητών με πρωινό και μεσημεριανό φαγητό που παρασκευάζεται με άριστα υλικά και σπιτική φροντίδα στο εστιατόριο του Σχολείου μας.

Το πρόγραμμα σίτισης επιμελείται ο διατροφολόγος των Εκπαιδευτηρίων μας

  • Στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών για όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος.
  • Γίνεται έκπτωση 10% σε αδέρφια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Ρωτήστε τα ασφαλιστικά σας ταμεία αν δικαιολογούν κάποιο ποσό για το παραπάνω καλοκαιρινό πρόγραμμα.
  • Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής και στείλτε την στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018