Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

1a_programma_giortis_______________________________

Μια γιορτή για όλους! Με κέφι, χαρά, γέλιο και συγκίνηση, ακριβώς «σαν παλιό σινεμά», έκλεισε κι αυτή η σχολική χρονιά.

Μουσικές και χοροί, σκηνικά και ρούχα, επιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα για το καλλιτεχνικό ταξίδι στην Ελλάδα της Φίνος Φιλμ, στην Ελλάδα του Δαλιανίδη, του Δημόπουλου και του Σακελλάριου, του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίμη Πλέσσα.

Το έναυσμα για την εκκίνηση του ταξιδιού δόθηκε από τα Προ-προνήπια του σχολείου, που μας χάρισαν κορυφαίες στιγμές από τις ταινίες «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», «Η θεία μου η χίπισσα» και «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player


Τη σκυτάλη παρέλαβαν τα Προνήπια, τα οποία κινήθηκαν στους κρητικούς ρυθμούς της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», ενώ τα Νήπια του σχολείου μάς θύμισαν τις ταινίες «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και «Γοργόνες και μάγκες».

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player


Ευχαριστούμε τους γονείς μας για την υποστήριξη και το δυνατό τους χειροκρότημα. Ευχαριστούμε τα παιδιά μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να τα καμαρώσουμε σε μια επίδειξη αθωότητας και ομορφιάς και την ικανοποίηση να διαπιστώσουμε την εξέλιξή τους από την αρχή της σχολικής χρονιάς έως σήμερα.

2_programma_giortis_teliko4

κατεβάστε το έντυπο της εκδήλωσης

Από όλη την οικογένεια του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού, θερμές ευχές για ένα καλό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!