Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Ασφάλεια

ΠρότυπαΤα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια βρίσκονται έξω από τη Θεσσαλονίκη στους Ελαιώνες Πυλαίας, σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον έκτασης 8 στρεμμάτων, στη μαγευτική φύση με λουλούδια και δέντρα προσφέροντας έτσι στα παιδιά χώρο για παιχνίδι, αλλά και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από το θόρυβο και τη μόλυνση της πόλης και από ρυπογόνες και επικίνδυνες εστίες.

Περιβάλλον

Το οικογενειακό, ευχάριστο, ήρεμο και χαρούμενο περιβάλλον του σχολείου μας επιτρέπει με ευελιξία τον καλύτερο έλεγχο και τη φροντίδα των μαθητών, τόσο στο εκπαιδευτικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι άνθρωποι του σχολείου μας -διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, επιστημονικοί συνεργάτες- βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε οικογένειας.


Τα κτίσματα του σχολείου είναι διατεταγμένα στο χώρο με άριστο προσανατολισμό. Οι αίθουσες είναι άνετες, σύγχρονες, με ανατομικά θρανία, προσήλιες και ευάερες, με θέα τη φύση.  

school2

Το σχολείο φροντίζει να παίρνει τα πιο σύγχρονα μέτρα πρόληψης (νέος αντισεισμικός κανονισμός, πυρασφάλεια, καθημερινή εποπτεία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και προμήθεια εξοπλισμού από τεχνικό ασφαλείας) ώστε να τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία καθημερινά να παίξουν στη νέα παιδική χαρά 600 τ.μ., εξοπλισμένη με ειδικό δάπεδο ασφάλειας και σύνθετες κατασκευές με παιχνίδια, πιστοποιημένα κατά το πρότυπο ασφάλειας ΕΝ 1176.


Get Adobe Flash player