Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

nipioΣε όλα τα τμήματα του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου με τη στενή συνεργασία της Νηπιαγωγού και της βοηθού Νηπιαγωγού, εφαρμόζουμε το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών, με στόχο την πληρέστερη δυνατή σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη των νηπίων.

Κύριο μέλημά μας είναι η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και της δημιουργικότητας του παιδιού, σύμφωνα με την ομαδοσυνεργατική μέθοδο, βασισμένη σε σχέδια δράσης (Projects), που υλοποιούνται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.nipio3 nipio2

Την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 18:00 το Νηπιαγωγείο μας  διοργάνωσε εκδήλωση για τους γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού των εκπαιδευτηρίων μας,  με θέμα «Τα παιδιά έχουν φωνή και δικαιώματα στη ζωή». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο της Εμπορικής Τράπεζας .

Get Adobe Flash player


Μια γιορτή με σκοπό να ενωθούν οι δυνάμεις μας ώστε να ακουστεί η φωνή μας σε όλο τον κόσμο: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ! Η εκδήλωση  αποτέλεσε  την τελική πτυχή της αντίστοιχης θεματικής ενότητας που επεξεργαστήκαμε   στο Νηπιαγωγείο στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης του σχολείου μας με τίτλο «Για όλα τα παιδιά του κόσμου» σε συνεργασία με τη UNICEF.


Get Adobe Flash playerGet Adobe Flash playerΓια πλήρης οθόνη πατήστε εδώΓια πλήρης οθόνη πατήστε εδώΓια πλήρης οθόνη πατήστε εδώGet Adobe Flash player