Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(26/01/2013)

Aimodosia_2013_

«Δώσε 5΄ από το χρόνο σου, χάρισε Ζωή» ήταν το σύνθημα προτροπής για να δημιουργήσουμε μια τράπεζα αίματος αποταμιεύοντας ουσιαστικά ό,τι πολυτιμότερο και ανεκτίμητο, το αίμα. Και ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης και προσήλθατε στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το σχολείο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, για τη δημιουργία Τράπεζας αίματος, την οποία θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλοι εμείς σε ώρα ανάγκης.

Σας ευχαριστούμε όλους  θερμά!!!

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και νοσοκόμους του τμήματος αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκριση και την συνεισφορά τους στην ευγενική μας προσπάθεια.

Ενημερώνουμε ότι όσοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία και επιθυμούν να ενισχύσουν την νεοϊδρυθείσα τράπεζα αίματος, μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα αιμοδοσίας από Δευτέρα ως Παρασκευή (τηλ. επικοινωνίας 2313 312814) και να δηλώνουν ότι η αιμοδοσία προορίζεται για την τράπεζα αίματος των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων.

Η συμμετοχή σας ήταν και είναι πολύτιμη για όλους μας και τα παιδιά μας.