Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(22/01/2019)

Get Adobe Flash player


I love English μας είπαν με ενθουσιασμό οι μαθητές της Α΄τάξης μας στη γιορτή της αγγλικής γλώσσας. Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 τα τέσσερα τμήματα της Α΄ τάξης μας χάρισαν - σε δυο διαδοχικές εκδηλώσεις στην αίθουσα του θεάτρου- ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα γεμάτο μουσική, τραγούδι και χορό βασισμένο στο γνωστικό τους πεδίο. Οι μικροί αγγλομαθείς, με λεξιλόγιο σχετικό με animals-food-colors-toys-school,objects-action verbs και πολύ κέφι μέσα από μικρούς διαλόγους μας παρουσίασαν με χαρά όλα αυτά που έμαθαν ως τώρα γιατί… English is my favourite lesson!

Εμείς, οικογένεια, φίλοι και εκπαιδευτικοί, τους καμαρώσαμε και χειροκροτήσαμε την προσπάθεια και την πρόοδο τους!(20/12/2018)

Get Adobe Flash player


..αναρωτήθηκαν οι μαθητές του Παιδικού μας Σταθμού "Πρότυπα 2-4" και έψαξαν να μας δώσουν τις απαντήσεις σε τρεις γιορτές, με τρεις θαυμάσιες παραστάσεις. Στις 12.12 τα παιδιά των τμημάτων Παιδικού και Προ-προνηπίων 1, στις 13.12 του τμήματος των Προ-προνηπίων 2 και στις 14.12 των Προ-προνηπίων 3.

Εμείς γονείς, συγγενείς και φίλοι στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου μας τους απολαύσαμε και τους καταχειροκροτήσαμε. Εδώ μια πολύ μικρή γεύση και από τις 3 παραστάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους, τις συναδέλφους νηπιαγωγούς, καθώς και όλο το προσωπικό του σχολείου, εκπαιδευτικό και βοηθητικό, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Πάνω από όλους όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία, τους μικρούς μας μαθητές. Καλές γιορτές!(19/12/2018)

Get Adobe Flash player


Μια διασκευή του ομότιτλου παραμυθιού της Κάρμεν Ρουγγέρη ζωντάνεψαν οι μαθητές των τριών τμημάτων Προνηπίων μας, στις τρεις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους και μας θύμισαν όμορφες παιδικές αναμνήσεις, χρώματα και ήχους της παιδικής μας ηλικίας. Τότε που ήμασταν παιδιά, τότε που όλα ήταν ονειρικά!

Περήφανοι και συγκινημένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου μας τους απολαύσαμε και τους καταχειροκροτήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους, τις συναδέλφους νηπιαγωγούς, καθώς και όλο το προσωπικό του σχολείου, εκπαιδευτικό και βοηθητικό, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Πάνω από όλους όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία, τους μικρούς μας μαθητές. Καλές γιορτές!

Ιδαίτερες ευχαριστίες στη MAROO sur mesure για τις υπέροχες στολές των παιδιών μας.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Ο μικρός Βασιλάκη, θέλοντας να παίξει, μετατρέπει το σαλόνι του σπιτιού του σε παιδότοπο. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα γύρω έπιπλα δεινοπαθούν τόσο πολύ από τις σκανδαλιές του, που ζωντανεύουν και στήνουν ολόκληρο δικαστήριο για να τον δικάσουν. Μόνος και ανυπεράσπιστος μπροστά σε τόσους μάρτυρες κατηγορίας, περιμένει την καταδίκη του, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης για να τον υπερασπιστεί και η υπόθεση παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

Ποιος έχει δίκιο τελικά; Φταίει πράγματι ο Βασιλάκης ή αλλού βρίσκεται η αιτία της συμπεριφοράς του;(18/12/2018)

Get Adobe Flash player


Ένα ταξίδι στον κόσμο μέσα από  παραδόσεις, ήθη και έθιμα, που κατάφεραν να μείνουν μέχρι τις μέρες μας ζωντανά μας χάρισαν οι μαθητές των Νηπίων μας στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους.

Από τη γειτονική Ιταλία σε ολόκληρη την Ελλάδα και μέχρι την μακρινή Αυστραλία συναντάμε έθιμα πολλά, αστεία, μαγικά και όλα τόσο διαφορετικά!

Στην αίθουσα του θεάτρου μας, τη γεμάτη από γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και άλλους συγγενείς, χαρήκαμε το αποτέλεσμα της υπομονής, της προσπάθειας και της συνεργασίας των μικρών μας μαθητών με τις εκπαιδευτικούς, με τις δασκάλες ρυθμικής και μουσικής και των γονιών μας. Τέσσερις παραστάσεις, τέσσερις υπέροχες γιορτές. Τη Δευτέρα 17.12. τα Νήπια 1 και 2, σε δυο παραστάσεις και την Τρίτη 18.12 τα τμήματα Νήπια3 και 4 μας έφεραν αρώματα, μουσικές και ήχους από χώρες μακρινές και διαφορετικούς πολιτισμούς!

Ευχαριστούμε θερμά,τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους, τις συναδέλφους νηπιαγωγούς, καθώς και όλο τοπροσωπικό του σχολείου, εκπαιδευτικό και βοηθητικό, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Πάνω από όλους όμως συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία, τους μικρούς μας μαθητές.

Καλές γιορτές!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη MAROO sur mesure για τις υπέροχες στολές των παιδιών μας!(11/12/2018)

Get Adobe Flash player


Το σπουδαιότερο μάθημα... Χριστούγεννα σημαίνει αγαπώ, προσφέρω, συμμετέχω, μοιράζομαι.

Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους συσκεύασαν τα πράγματα που είχαν συγκεντρωθεί για τα «Πακέτα Αγάπης» στο Νηπιαγωγείο και έβαλαν σε κάθε πακέτο μια όμορφη καρτούλα φτιαγμένη από τους ίδιους. Στη συνέχεια με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια τα  παρέδωσαν στον ιερέα και στις κυρίες του Φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού των αγίων Νικολάου και Δημητρίου (περιοχή Χαριλάου). Δέχθηκαν τις ευχαριστίες και τις πολύτιμες ευχές τους και γεμάτοι  ικανοποίηση συνέχισαν τα μαθήματά τους. Το σπουδαιότερο όμως μάθημα το είχαν ήδη διδαχθεί... Χριστούγεννα σημαίνει αγαπώ, προσφέρω, συμμετέχω, μοιράζομαι.(30/11/2018)

Get Adobe Flash player

Με αφορμή την επεξεργασία της θεματικής ενότητας «Γνωρίζω το σώμα μου», όλα τα τμήματα των Προ-προνηπίων επισκέφτηκαν τη σχολή χορού «Χαλικιά», στην περιοχή Κωνσταντινοπολίτικα Πυλαίας. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ’ ένα διασκεδαστικό μουσικοκινητικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο ήρθαν σε επαφή με τα μέρη του σώματος με τη βοήθεια του ρυθμού, των ήχων και της σωματικής κίνησης.First Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66   Next Last