Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
 

Get Adobe Flash player

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά σημείωσε η Ακαδημία Σκάκι των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα μαθητών-μαθητριών που διεξήχθησαν 25-27 Απριλίου στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Οι μαθητές που συμμετείχαν τόσο στο 12ο Ομαδικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, όσο και στο 26ο Ατομικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στα αντίστοιχα Διανομαρχιακά Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τα Εκπαιδευτήριά μας συμμετείχαν στο ομαδικό πρωτάθλημα με ομάδα 4 αθλητών. Κόκκαλης Γρηγόρης, Βενετίδης Γιώργος, Αράπης Θεόδωρος, Οικονομίδου Λητώ οι οποίοι στο Ομαδικό Πρωτάθλημα κατέλαβαν την 9η Πανελλήνια Θέση, μετά από 6 γύρους.
Link

Οι αθλητές μας διακρίθηκαν και στα ατομικά Πρωταθλήματα επίσης.

Με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρουμε τον απόφοιτό μας Κόκκαλη Χαράλαμπο για την 1η Πανελλήνια Θέση που κατέλαβε στην κατηγορία των μαθητών της Β΄ Γυμνασίου. Ένας δυνατός σκακιστής που για 6 χρόνια - από τα πρώτα του σκακιστικά βήματα στο Τμήμα Σκάκι των Εκπαιδευτηρίων μας- εκπροσωπούσε επάξια την Ακαδημία του Σχολείου μας χαρίζοντάς μας πολλές και σπουδαίες διακρίσεις.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας!!