Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Ακαδημία Ski
Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης
Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής
Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Πρότυπο Ωδείο Θεσσαλονίκης
Τμήμα Τένις
Τμήμα Xορού
Τμήμα TAE-KWON-DO
Τμήμα Σκάκι
Τμήμα Εικαστικής Αγωγής
Τμήμα Θεατρικής Αγωγής
Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
English After School

clubs15_16

Στα Εκπαιδευτήριά μας θα λειτουργήσουν και κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2018-19 τα καθιερωμένα προγράμματα ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs).

Στα προγράμματα αυτά, που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο εδώ και εικοσι ένα χρόνια, οι μαθητές μας με την καθοδήγηση έμπειρων καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά στον χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το Σχολείο μας φροντίζει για τη σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανανέωση των προγραμμάτων προσαρμόζοντάς τα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου παιδιού. Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία στα παιδιά όχι μόνο να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της πόλης μας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνεργατικό πνεύμα, συμβάλλοντας έτσι στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Τα τμήματα ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs) που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

Τα παραπάνω τμήματα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.


Οι άνθρωποι ταξιδεύουν, οι προσφυγιές τους διασταυρώνονται, οι εποχές μπλέκονται, πάνε και έρχονται όπως μέσα στη μνήμη. Γύρω από τον Χρόνο.

Οι ιστορίες μας, οι μικρές μας Οδύσσειες, κάποτε συναντιούνται: στα πλοία, στους σταθμούς, στα πρακτορεία ή απλά σε μια στιγμή στον δρόμο καθώς περνάς.

Και τότε είναι που ο Χρόνος αποκτά διάσταση και Γεννά την πραγματική Ιστορία. Άνθρωποι που Μαρτυρούν: Ρίζες, Μνήμες, Αναμονές...Get Adobe Flash player


Ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 η λειτουργία των καθιερωμένων προγραμμάτων ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs).

Στα προγράμματα αυτά, που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο εδώ και δεκαεπτά χρόνια, οι μαθητές μας με την καθοδήγηση έμπειρων, καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά στον χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το Σχολείο μας φροντίζει για τη σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανανέωση των προγραμμάτων προσαρμόζοντάς τα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου παιδιού. Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία στα παιδιά όχι μόνο να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της πόλης μας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνεργατικό πνεύμα, συμβάλλοντας έτσι στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Τα τμήματα ποικίλων δραστηριοτήτων που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:Get Adobe Flash player


Με μια τριπλή γιορτή γιορτάσαμε  την Κυριακή 11 Μαΐου την καθιερωμένη πλέον Γιορτή της άνοιξης, μαζί με την Γιορτή της Μητέρας αλλά και την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, μια που συνέπεσαν οι ημερομηνίες του εορτασμού τους.

Σε ένα καταπράσινο κήπο γεμάτο χρώματα από τα λουλούδια αλλά από τις διαθεματικές εργασίες που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι μαθητές μας τόσο του Δημοτικού όσο και του Νηπιαγωγείου μας, από τις ζωγραφιές που δημιούργησαν για την έκθεση « Είμαι παιδί και ονειρεύομαι» και από τις εργασίες τους στα τριάντα διαφορετικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (clubs) του Σχολείου, υποδεχθήκαμε από νωρίς το πρωί γονείς, μαθητές, συγγενείς και φίλους.Γιορτή της Ανοιξης 2014

Γιορτάζουμε την Άνοιξη την Κυριακή 11 Μαΐου 2014

κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της γιορτής

Σας προσκαλούμε από τις 10.00 ως τις 16.00 στον καταπράσινο κήπο των Εκπαιδευτηρίων μας για να περάσουμε μαζί μια μέρα με παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές δημιουργίες,πίστα αναρρίχησης, barbeque και πολλές-πολλές εκπλήξεις για τις μανούλες που γιορτάζουν.Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, και αυτή τη σχολική χρονιά, τη λειτουργία των καθιερωμένων προγραμμάτων ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs).

Στα προγράμματα αυτά, που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο εδώ και δεκαέξι χρόνια, οι μαθητές μας με την καθοδήγηση έμπειρων, καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά στο χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το σχολείο μας φροντίζει για τη σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανανέωση των προγραμμάτων, προσαρμόζοντάς τα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου παιδιού. Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, όχι μόνο να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της πόλης μας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνεργατικό πνεύμα, συμβάλλοντας έτσι στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Έτσι λοιπόν τα τμήματα ποικίλων δραστηριοτήτων που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:anoixi_2013

H Κυριακή 19 Μαΐου ήταν αφιερωμένη στην Άνοιξη, στην καθιερωμένη γιορτή της Άνοιξης στον κήπο του σχολείου μας!! Στην γιορτή του θεάτρου, του χορού, της μουσικής, του ποδοσφαίρου, του σκακιού, του Tae Kwon Do,της αναρρίχησης και του roller,σε  γιορτή των clubs αλλά κυρίως σε γιορτή των παιδιών!!  

Όλα τα επίπεδα του κήπου ήταν από νωρίς το πρωί στολισμένα με τις δημιουργίες των μαθητών, εργασίες που έγιναν στα clubs αλλά και οι διαθεματικές εργασίες που εκπονήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής  χρονιάς που τελειώνει.

Get Adobe Flash player


Από τις 10.00 άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι μας!! Στην είσοδο δυο ανοιξιάτικες υπάρξεις υποδεχόταν "αφ’ υψηλού" μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες, θείους και φίλους που ερχόταν να περάσουν μαζί με τα παιδιά τους μια όμορφη ανοιξιάτικη ημέρα!!intro

Πέρα από το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (clubs), που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο από εξειδικευμένο προσωπικό, στο οικείο και ασφαλές περιβάλλον του σχολείου, αποφεύγοντας το χάσιμο πολύτιμου χρόνου και εξαλείφοντας τους γνωστούς εξωσχολικούς κινδύνους. Στα clubs, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν ειδικές δεξιότητες και ταλέντα, να ασχοληθούν εποικοδομητικά και να αναπτύξουν τη φαντασία και τις δημιουργικές τους ικανότητες. Ξεκίνησε, και αυτή τη σχολική χρονιά, η λειτουργία των καθιερωμένων προγραμμάτων ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs).

Στα προγράμματα αυτά, που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο εδώ και δεκαπέντε χρόνια, οι μαθητές μας με την καθοδήγηση έμπειρων, καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά στο χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το σχολείο μας φροντίζει για τη σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανανέωση των προγραμμάτων, προσαρμόζοντάς τα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου παιδιού. Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, όχι μόνο να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της πόλης μας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνεργατικό πνεύμα, συμβάλλοντας έτσι στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Έτσι λοιπόν τα τμήματα ποικίλων δραστηριοτήτων που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:giorti

 Όλη η οικογένεια μαζεμένη! Ο καιρός βοήθησε και η αυλή του σχολείου μας έλαμψε! Ο καταπράσινος κήπος φιλοξένησε χαρούμενες φιλικές παρέες. Τα δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία απασχολήθηκαν τα παιδιά, προσέφεραν μικρές εκπλήξεις στις εορτάζουσες μανούλες. Το τρενάκι και οι τσουλήθρες γέμισαν με την ξενοιασιά των μικρών μας μαθητών. Τα γήπεδα ξεχείλισαν από τον ενθουσιασμό και τις φωνές των παιδιών. Οι αγωνιζόμενοι απέδειξαν την πολύμηνη προετοιμασία τους στα αθλήματα. Πιο πέρα, ηχούσε η μελωδία μουσικών οργάνων και καλλιεργημένων φωνών. Παρουσιάσεις, βραβεύσεις και διακρίσεις, φωτογραφίες: μια μέρα αφιερωμένη στα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα των παιδιών μας. Ένα σχολείο που συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει ελπίδα!!! Την ελπίδα μιας καινούργιας αρχής, μιας ανανέωσης. Την ελπίδα της Άνοιξης!

 

Get Adobe Flash playerΣτο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη <<Γιορτή της Άνοιξης>>. Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγιναν οι επιδείξεις των τμημάτων του Tae Kwon Do, της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, του σκάκι, του τένις, της θεατρικής αγωγής, των εικαστικών, του χορού, του εργαστηρίου ωδείου, των Η/Υ, του English After School και των τμημάτων γαλλικής και γερμανικής γλώσσας. Παράλληλα η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου μας παρουσίασε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ρεπερτορίου της. Επίσης οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας, οργάνωσαν έκθεση με ομαδικές εργασίες και έπαιξαν στο χώρο του σχολείου.

Get Adobe Flash player

Κατεβάστε το έντυπο της γιορτής

παρακολουθήστε το βίντεο

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη <<Γιορτή της Άνοιξης>>. Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγιναν οι επιδείξεις των τμημάτων του Tae Kwon Do, της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, του σκάκι, του τένις, της θεατρικής αγωγής, των εικαστικών, του χορού, των Η/Υ και του English After School. Παράλληλα η χορωδία του σχολείου μας παρουσίασε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ρεπερτορίου της. Επίσης οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας οργάνωσαν έκθεση με ομαδικές εργασίες και έπαιξαν στο χώρο του σχολείου.