Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Bρεφονηπιακός Σταθμός Πρότυπα 2-4
Νηπιαγωγείο
Νέα και εκδηλώσεις

Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο

Ο Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων βρίσκονται έξω από τη Θεσσαλονίκη σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 11 στρεμμάτων, στη μαγευτική φύση, προσφέροντας στα παιδιά χώρο για παιχνίδι αλλά και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από το θόρυβο και τις ρυπογόνες και επικίνδυνες εστίες της πόλης.

Untitled_2

Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια με έμπειρο και μόνιμο προσωπικό, με εξειδίκευση 47 χρόνων στην Προσχολική και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης φροντίζουμε για την υγιή προσαρμογή του παιδιού στο νέο σχολικό-κοινωνικό περιβάλλον, ιδιαίτερα σημαντική για τη μετέπειτα σχολική του απόδοση, τη δόμηση της αυτοεικόνας του και της προσωπικότητάς του.

Εκπονούμε προγράμματα με στόχους εναρμονισμένους με τα γνωστικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά μέσα σ’ ένα μαθησιακό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα, συμμετέχουν σε δραστηριότητες μέσα και έξω από την τάξη τους, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του σχολείου.

a b

Έτσι το καθημερινό “ταξίδι” στη μάθηση γίνεται μια ελκυστική ενασχόληση με κεντρικό άξονα τα ενδιαφέροντά τους.

Με τη βοήθεια των παιδαγωγών και μέσα από τη δυναμική της ομάδας, μέρα με τη μέρα εξελίσσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, με σεβασμό στον προσωπικό τους ρυθμό. Αναγνωρίζουν και εκφράζουν συναισθήματα, αναπτύσσουν τη φαντασία τους και το σπουδαιότερο, μαθαίνουν να συνεργάζονται ώστε να αποκτήσουν γερές βάσεις και κοινωνικές δεξιότητες στα πρώτα τους μαθητικά βήματα.

Get Adobe Flash player


Στόχος του σχολείου μας είναι τα παιδιά μας να εξελιχθούν τόσο σε ικανούς αυριανούς μαθητές, όσο και σε ικανούς ενήλικες που θα μπορούν να συνεργάζονται και να συμβάλλουν εποικοδομητικά τόσο στο οικογενειακό όσο και στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Το σχολείο μας φροντίζει να παίρνει τα πιο σύγχρονα μέτρα πρόληψης (νέος αντισεισμικός κανονισμός, πυρασφάλεια, καθημερινή εποπτεία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και προμήθεια εξοπλισμού από τεχνικό ασφαλείας) ώστε να τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τα εκπαιδευτήριά μας συνεργάζονται με ιδιωτική εταιρεία SECURITY που ελέγχει και εποπτεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας την είσοδο και έξοδο των μαθητών και των επισκεπτών στους χώρους του Σχολείου.

Get Adobe Flash player

Με σεβασμό προς το παιδί και κεντρικό άξονα την εποικοδομητική συνεργασία σχολείου- οικογένειας, τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια σας προσκαλούν σε ένα χαρούμενο και δημιουργικό  ταξίδι,  για να είναι για κάθε παιδί αγαπημένος ο πρώτος «σταθμός» της ζωής του.