Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας
Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας
Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας

english1Στο σχολείο μας η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας είναι μια σοβαρή υπόθεση που αρχίζει απ' τα πρώτα βήματα των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και συνεχίζει με καθημερινή μελέτη στο Δημοτικό. Μέχρι την Στ’ τάξη οι μαθητές έχουν κατακτήσει ένα αξιόλογο μαθησιακό επίπεδο με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας εισαγωγής στα ξενόγλωσσα κολέγια και στις εξετάσεις απόκτησης πτυχίων του University of Cambridge που διεξάγονται στο σχολείο μας.

Παράλληλα λειτουργεί καθημερινά το μεταμεσημβρινό τμήμα English after School. Ένα bilingual πρόγραμμα, όχι ως μάθημα, αλλά ως καθημερινό τρόπο επικοινωνίας. Μέσα από τη μουσική, τα εικαστικά, το θέατρο, τα ομαδικά παιχνίδια, τις βιντεοπροβολές, την επικοινωνία με μαθητές από σχολεία του εξωτερικού τα παιδιά μαθαίνουν τον αγγλικό προφορικό λόγο παίζοντας και διασκεδάζοντας.

english1 english3
Θερμά συγχαρητήρια από  όλους  εμάς, την οικογένεια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, σε όλους τους μαθητές μας  που πέτυχαν  με τις υψηλότερες βαθμολογίες  στις εισαγωγικές εξετάσεις,   κερδίζοντας υποτροφίες   σε όλα  τα Ιδιωτικά Γυμνάσια της πόλης μας , συνεχίζοντας  την παράδοση  πολλών  χρόνων και επιβεβαιώνοντας  το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης  που παρέχει το σχολείο  μας.

Ιδιαίτερα πρέπει να συγχαρούμε τους μαθητές μας:

Χαράλαμπο Κόκκαλη και Αστέριο Μαστοροκώστα-Βαρσαμίδη  οι οποίοι κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντιστοίχως  στις εξετάσεις για υποτροφίες στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Ευχόμαστε σε όλους επιτυχημένη  συνέχεια στις σπουδές τους αλλά και στη ζωή τους.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΓΑΠΗ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΙΡΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΤΡΩΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΘΩΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΣΑΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΣΑΧΠΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΟΥΣΑΝΙΔΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
ΤΣΙΡΑΚΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ