Σάββατο 30 Μαΐου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(25/04/2019)

Get Adobe Flash player

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο τετραήμερο τουρνουά NOVUS CUP  Easter edition 2019 από τις 22-25 Απριλίου στο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Οι εμπειρίες που απέκτησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, ηλικίας Β'-ΣΤ' δημοτικού ήταν πολύ σημαντικές καθώς είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με συνομήλικους από πολλές άλλες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα (ΠΑΟΚ,Δόξα Δράμας, Λεβαδιακός,Πιερικός κ.ά.). Φέτος -και για πρώτη φορά - ήταν μαζί μας και οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας  που αποφοίτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό  reunion!!!

Οι αθλητές μας εκτός από τους καθημερινούς διπλούς αγώνες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ξέγνοιαστες στιγμές με πολλά παιχνίδια!

Ήταν μια ποδοσφαιρική αποστολή που χάρισε σε όλους τους συμμετέχοντες ευχάριστες αναμνήσεις και χαμόγελα.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά για την άψογη συμπεριφορά τους, τους διοργανωτές καθώς και τους προπονητές και τους συνοδούς-παιδαγωγούς των Εκπαιδευτηρίων μας για την άρτια  οργάνωση. Επόμενος σταθμός της Ακαδημίας θα είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία στα τέλη Αυγούστου!