Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(30/05/2019)

Get Adobe Flash player

 

Τη φανέλα της Ακαδημία των Προτύπων φόρεσε ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Άγγελος Χαριστέας... δυστυχώς μόνο για μια βραδιά!

Την Πέμπτη 30 Μαΐου στη βραδιά ποδοσφαίρου- που καθιερώθηκε πλέον- γονείς και παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου φόρεσαν τα αθλητικά τους και παραδόθηκαν στη γοητεία της μπάλας στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων μας. (Ε..όχι όλοι, κάποιοι κράτησαν θέση στις κερκίδες…)

Γέλια, φωνές, πολλά γκολ αλλά κυρίως μια όμορφη παρέα γέμισαν τον κήπο και τα γήπεδά μας.

Μια ομάδα αθλητών έπαιζε διάφορα αθλητικά παιχνίδια στο γήπεδο μπάσκετ μαζί με τους γυμναστές/προπονητές τους  και οι υπόλοιποι έδιναν αγώνα σκληρό στο τερέν. Και μετά, αλλαγή γηπέδου!

Στο τέλος έγιναν οι απονομές, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια- μόνο στους μικρούς αθλητές αν και ακούστηκαν παράπονα και ζήλιες από μπαμπάδες και μαμάδες που την... ίδρωσαν τη φανέλα...

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νεοεκλεγής Περιφερειακός Σύμβουλος Άγγελος Χαριστέας, τιμήθηκε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου και τα Εκπαιδευτήρια, μίλησε στους αθλητές, φόρεσε τη φανέλα μας, δήλωσε αστειευόμενος ότι αποδέχεται τη μεταγραφή και υπέγραψε αυτόγραφα.

Η βραδιά έκλεισε με barbecue και πολύ κέφι στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο του σχολείου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά! Καλό καλοκαίρι!