Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(09/06/2019)

Get Adobe Flash player

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, 25 δρομείς, μαθητές από τα Νήπια ως και την ΣΤ΄τάξη των Εκπαιδευτηρίων μας μαζί με γονείς και επτά εκπαιδευτικοί, αψηφώντας τη βροχή συνέθεσαν την dream/running team των Προτύπων στο 2ο Olympic Day Run!

Φορώντας τις μπλούζες με τα χρώματα και τα σήματα της running team των Προτύπων, γεμάτοι ενέργεια και κέφι έτρεξαν μαζί με την Ολυμπιακή οικογένεια στο 2ο Olympic Day Run! Μπράβο σε όλους!

Το "2o Olympic Day Run" είναι το μοναδικό επίσημο ''Ολυμπιακό'' δρομικό γεγονός της χώρας, που συμμετέχει στον παγκόσμιο εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day). Το πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα αθλητικό δρώμενο διοργανώθηκε  από το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κ.Μ., της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, αθλητές και αθλήτριες, καθώς και πλήθος οικογενειών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων από όλη την χώρα.