Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

___________________________________3

Μια γιορτή διαφορετική απ τις άλλες! Με κέφι, χαρά, γέλιο αλλά και πολύ - πολύ συγκίνηση, έκλεισε αυτή η τελευταία  σχολική χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης  των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης.
Με ένα νοσταλγικό ταξίδι, στα  οκτώ και εννέα για τους περισσότερους, χρόνια της φοίτησης τους  στα Πρότυπα, ολοκληρώθηκε  για τα παιδιά μας της ΣΤ΄ τάξης ένας μεγάλος κύκλος, αυτός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στον καταπράσινο κήπο των εκπαιδευτηρίων, την Δευτέρα  11 Ιουνίου 2012,η μουσική, οι χοροί, τα τραγούδια δεν  μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνηση.

Get Adobe Flash player


Αναπόληση στις στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, οι φιλίες, οι χαρές αλλά και οι λύπες οι αγωνίες αλλά και οι κατακτήσεις βήμα – βήμα τόσων χρόνων, αναμείχθηκαν με τους προβληματισμούς και την αγωνία τους για το μέλλον.

Πότε μεγάλωσαν …… Τα περισσότερα ήρθαν κοντά μας από τα νήπια ή και από τον παιδικό σταθμό και τώρα αφήνουν την φιλόξενη αγκαλιά του σχολείου ΤΟΥΣ-όπως έλεγαν. Φεύγουν έφηβοι πια…..

hl=el_GR&rel=0">

Ευχαριστούμε τους γονείς μας για την υποστήριξη και το δυνατό τους χειροκρότημα. Ευχαριστούμε τα παιδιά μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να τα καμαρώσουμε σε μια επίδειξη αθωότητας και ομορφιάς και την ικανοποίηση να διαπιστώσουμε την τόσο σημαντική εξέλιξή τους από την αρχή της σχολικής τους ζωής έως σήμερα.

Όλη η οικογένεια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων, τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι και δημιουργικότητα και τις ίδιες σημαντικές επιδόσεις και στις άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης και κυρίως στην προσωπική τους ζωή!

κατεβάστε το έντυπο της εκδήλωσης