English Summer Camp 2024: «The Rangers of Protypa»

English Summer Camp 2024: «The Rangers of Protypa»

English Summer Camp 2024: «The Rangers of Protypa»

Αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Οι Rangers of Protypa είναι εδώ! Η προστασία του δάσους και των ζώων που κατοικούν σε αυτό γίνεται προσωπική μας υπόθεση. Στο English Summer Camp μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους της πυρκαγιάς και τη σπουδαιότητα της αναδάσωσης, γνωρίζουμε τον προσκοπισμό, πηγαίνουμε για πεζοπορία και ανακαλύπτουμε κατασκηνωτικά tips και τρόπους επιβίωσης. Και όλα αυτά στην αγγλική γλώσσα!

Προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφερόμαστε στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.

Και όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα πλαισιώνεται με μαθήματα κολύμβησης και χορού, wing chun, inline skating (rollers), εικαστικών, σκάκι, ρομποτικής, αναρρίχησης, μαγειρικής και με πολλές ακόμα δραστηριότητες και… φυσικά, ανυπομονούμε για τη μαγευτική εμπειρία της διανυκτέρευσης κάτω από τον έναστρο ουρανό στην αυλή του Σχολείου μας!

Στο καταπράσινο περιβάλλον μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Ελάτε να ζήσουμε μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Κατεβάστε το έντυπο με τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής εδώ

Ας θυμηθούμε τα παλιά...


English Summer Camp 2023: «Back to the Future!»

Αν σας αρέσουν τα ταξίδια, το ταξίδι στον χρόνο θα σας συναρπάσει! Στο English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης σας ταξιδεύουμε Back to the Future!

Για δυο ή τρεις εβδομάδες η αυλή του Σχολείου μας μετατρέπεται σε μουσείο και ανακαλύπτουμε τις πρώτες εφευρέσεις, όπως το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο, η φωτογραφία, τα μουσικά όργανα και πολλές άλλες!

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.

Εμφανίζουμε φωτογραφίες σε σκοτεινό θάλαμο και ταξιδεύουμε στο παρελθόν μέσα στο time tunnel στον κήπο του Σχολείου μας. Ανακαλύπτουμε πώς άλλαξαν οι μεγαλύτερες πόλεις στον κόσμο έως και σήμερα μέσω του Google timelapse. Με τη βοήθεια των time booths ταξιδεύουμε στις δεκαετίες των 60s, 80s και 90s! Μαγειρεύουμε με την καθοδήγηση chef συνταγές από το παρελθόν, φτιάχνουμε τη δική time capsule και τη θάβουμε στην αυλή του Σχολείου μας.

Σκοπός του Back to the Future - The evolution English Summer Camp είναι:

➢ να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία, τη διεύρυνση γνώσεων και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης,
➢ να γνωρίσουν οι μικροί κατασκηνωτές εφευρέσεις, την εξέλιξή τους μέσα στον χρόνο και πώς αυτές άλλαξαν τον κόσμο και τις ζωές μας,
➢ να φτιάξουν τη δική τους εφεύρεση, εδώ που η φαντασία ζωντανεύει,
➢ να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο ζωής και αντικείμενα περασμένων δεκαετιών.

Και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

English Summer Camp 2022: «The wonders of Protypa ESC»


Θέλατε πάντα να δείτε από κοντά τα 7 Θαύματα του κόσμου; Να μάθετε για τα σύγχρονα, σε 2 μόνο εβδομάδες; Στο English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης  σας ταξιδεύουμε εκεί από τις 17 Ιουνίου εώς τις 7 Ιουλίου

Τηρώντας πάντα τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για δυο ή τρεις εβδομάδες η αυλή του Σχολείου μας μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι στον κόσμο μέσα από τα μνημεία, την ιστορία, τις γεύσεις και τη μουσική!

 Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.

English Summer Camp 2022: «The wonders of Protypa ESC»

Στο English Summer Camp 2022: «The wonders of Protypa ESC» θα:

  • Ενημερωθούμε από αεροσυνοδό. 
  • Κάνουμε ανασκαφές στον χώρο του Σχολείου με τις οδηγίες αρχαιολόγου.
  • Μαγειρέψουμε με την καθοδήγηση chef.
  • Τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε αφρικανικούς σκοπούς, Latin και tango.
  • Γνωρίσουμε τα αρχαία και τα σύγχρονα θαύματα του κόσμου μέσα από εικονικές περιηγήσεις και projects. 
  • Διευρύνουμε τις γνώσεις μας στη γεωγραφία από την έρευνά μας για τις χώρες που εκπροσωπεί η κάθε ομάδα κατασκηνωτών. 
  • Ψυχαγωγηθούμε με πολλές ακόμη δράσεις!

Σκοπός του Τhe Wonders of Protypa English Summer Camp είναι: 

  • Να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία, τη διεύρυνση των γνώσεων και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης
  • Να γνωρίσουν οι μικροί κατασκηνωτές τον θαυμαστό κόσμο μας και τα επιτεύγματα των ανθρώπων, πέρα από τα σύνορά μας και 
  • Να εμπνευστούν από ανθρώπους πρότυπα και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. 

Οιμικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Διαβάστε

εδώ

 αναλυτικές πληροφορίες για το  English Summer Camp 2022: «The wonders of Protypa ESC »

«The Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun»

Συνεπείς στο καλοκαιρινό ραντεβού μας με τα παιδιά, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσουμε και φέτος το καθιερωμένο πλέον English Summer Camp με θέμα: «The Sherlock of Protypa ESC/CaseSummer Fun».  

Από 28 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου η αυλή του Σχολείου μας γίνεται τόπος εξιχνίασης του μεγαλύτερου μυστηρίου!  

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.  

Μελετάμε και εμπνεόμαστε από βιβλία και ταινίες με ήρωες τους detectives Clouseau, Holmes, Poirot, μαθαίνουμε φωτογραφία, ασκήσεις αυτοάμυνας, map reading, λύνουμε γρίφους και ‘αστυνομικές υποθέσεις’, παίζουμε Ispy στην αυλή μας, γνωρίζουμε αληθινούς detectives, αστυνομικούς, δημοσιογράφους, φωτογράφους, ακούμε σχετική μουσική και διασκεδάζουμε.

Ομαδικότητα, αυτονομία και διεύρυνση γνώσεων 

Σκοπός του Sherlock English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση των γνώσεων, τον διαφορετικό τρόπο σκέψης των μικρών κατασκηνωτών, να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας και να εμπνευστούν από ανθρώπους- πρότυπα.  

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι  μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας. 

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!  

Διαβάστε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το  The Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun».

Αναλυτικά την 1η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικά τη 2η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικά την 3η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ. 

Αναλυτικά μία ακόμη δράση της 3ης μέρας του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ

Αναλυτικά την 4η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ

Αναλυτικά την 5η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ

Αναλυτικά την 6η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ. 

Αναλυτικά την 7η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικά την 8η μέρα του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ.

Αναλυτικά την τελετή λήξης του "Τhe Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun" θα βρείτε εδώ.

English Summer Camp 2020 of Protypa «Out of Africa. Live the experience»

Η περιπέτεια είναι πλέον συνώνυμο του English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια! Γι’ αυτό και φέτος, τηρώντας πάντα τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, we are going on a safari! Για δυο βδομάδες η αυλή του Σχολείου μας μεταμορφώνεται σε Μαύρη Ήπειρο προσφέρο-ντας στους μικρούς κατασκηνωτές μας μια μοναδική εμπειρία σαφάρι! Out of Africa. Live the experience!

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Ταξιδεύουμε στην Αφρική, στις μεγαλύτερες πόλεις, επισκεπτόμαστε εικονικά τα μεγαλύτερα εθνικά της πάρκα και μαθαίνουμε για την άγρια φύση, τα ζώα, the big five, για τα ήθη και τα έθιμα των ιθαγενών, κατασκηνωτικά tips και πρώτες βοήθειες. Γνωρίζουμε αφρικανική μουσική και χορούς στον χώρο του Σχολείου μας.

Σκοπός του Safari English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση των γνώσεων, την επαφή των μικρών κατασκηνωτών με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα αλλά και να ταξιδέψει τα παιδιά σε μέρη μακρινά για να γνωρίσουν πολιτισμούς διαφορετικούς από τον δικό μας και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

English Summer Camp 2019 of Protypa «Around the world in 21 days»

Μπορούμε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου σε τρεις εβδομάδες; Φέτος στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια μπορούμε! Ακολουθώντας τα ταξίδια του Φιλέα Φογκ, του αποφασιστικού, γενναίου και περιπετειώδη Άγγλου gentleman, το Σχολείο μας γίνεται ο κόσμος όλος και «ταξιδεύουμε» σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Ταξιδεύουμε στον κόσμο, μαθαίνουμε τα ήθη, τα έθιμα και την κουλτούρα άλλων λαών, επισκεπτόμαστε τον χώρο του αεροδρομίου και την αερολέσχη Θεσσαλονίκης, το Σιδηροδρομικό Μουσείο αλλά και τον Ιππικό Όμιλο Β. Ελλάδος, γνωρίζουμε τα μέσα μεταφοράς και την ιστορία τους, παίζουμε παραδοσιακά παιχνίδια ξένων χωρών στα ειδικά διαμορφωμένα stations του Σχολείου μας και γευόμαστε διαφορετικές γεύσεις από κουζίνες του κόσμου.

Για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα στην καταπράσινη αυλή μας και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του Around the world in 21 days English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση των γνώσεων, την επαφή των μικρών κατασκηνωτών με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα αλλά και να ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά και να γνωρίσουν πολιτισμούς διαφορετικούς από τον δικό μας και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Κάθε τμήμα θα πάρει το όνομα ενός μέσου μεταφοράς, θα φτιάξει το έμβλημά του και θα ξεκινήσει αναζητώντας την περιπέτεια, τη γνώση, τις νέες εμπειρίες.

English Summer Camp 2018 of Protypa «Indiana of Protypa»

Πού ξεκινάει και φέτος το καλοκαίρι η περιπέτεια; Μα φυσικά στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια!

Ακολουθώντας τα βήματα του Indiana Jones, του ευρηματικού, πολυμήχανου και περιπετειώδη αρχαιολόγου το Σχολείο μας μεταμορφώνεται σε χώρο γεμάτο γρίφους και σπαζοκεφαλιές, κρυμμένους θησαυρούς και μέρη ανασκαφής έτοιμα να μας αποκαλύψουν αρχαιολογικά μυστήρια και όχι μόνο!

Γνωρίζουμε αρχαίους πολιτισμούς, φυλές και μαθαίνουμε για τα 7 θαύματα του κόσμου.

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Εξερευνούμε και ανακαλύπτουμε γωνιές της πόλης, τα Κάστρα και τους κήπους του Πασά, κάνουμε picnic, επισκεπτόμαστε τη σχολή πιλότων και τον ιππικό όμιλο όπου κάνουμε ιππασία, μαθαίνουμε για τα άλογα, γνωρίζουμε τους θησαυρούς των φυλών και των αρχαίων πολιτισμών.

Για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα στην καταπράσινη αυλή μας και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του Indiana of Protypa English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση του μυαλού, την επαφή των μικρών κατασκηνωτών με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και τα θαύματα που δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος, την αγάπη για τα παιχνίδια μυαλού, την αρχαιολογία και τους αρχαίους πολιτισμούς συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Κάθε τμήμα θα πάρει το όνομα μιας φυλής, θα φτιάξει το έμβλημά του και όλη η αρχαιολογική ομάδα θα ξεκινήσει την εξερεύνηση στη φύση, τις ανασκαφές, τις λύσεις των γρίφων και των σπαζοκεφαλιών, τη ρομποτική.

English Summer Camp 2017 of Protypa «The Pirates of Protypa»

Φέτος οι μικροί μας κατασκηνωτές μεταμορφώνονται σε πειρατές, το Σχολείο μας σε νησί των θησαυρών και ξεκινάει ένα καταπληκτικό ταξίδι στον υδάτινο κόσμο και όχι μόνο! Γινόμαστε υπερασπιστές των θαλασσών και μαθαίνουμε για τα θαλάσσια ζώα, τρόπους για να τα προστατεύσουμε, κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και ναυτικά μυστικά που μόνο οι πειρατές των Προτύπων μπορούν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν! Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση.

Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας) και ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Κάνουμε βόλτα και βλέπουμε την πόλη από τη θάλασσα, επισκεπτόμαστε ιστιοπλοϊκό όμιλο και μαθαίνουμε για τα σκάφη, παίρνουμε συνέντευξη από καπετάνιο, μαθαίνουμε να διαβάζουμε χάρτη και να προσανατολιζόμαστε. Για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα στην καταπράσινη αυλή μας και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του The Pirates of Protypa English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τις αξίες της αειφορίας, τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, την οικολογική συνείδηση των μικρών κατασκηνωτών, την αγάπη τους για το υγρό στοιχείο, τα θαλάσσια πλάσματα και τη γεωγραφία συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Κάθε τμήμα (ομάδα) θα πάρει το όνομα ενός φανταστικού πειρατικού καραβιού, θα φτιάξει το έμβλημά του και όλος ο πειρατικός στόλος θα ξεκινήσει την εξερεύνηση στη φύση, την επιστήμη, την οικολογία και τη ρομποτική.

English Summer Camp 2016 of Protypa «Robin Hood»

Μεσαίωνας… βασιλιάδες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες και ο θρύλος του Ρομπέν των Δασών ζωντανεύει! Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης μεταμορφώνονται σε Sherwood forest και η περιπέτεια ξεκινά!
Έχοντας πάρει τα εφόδιά μας ως little survivors κι έχοντας ζήσει μοναδικές εμπειρίες μέσα από το περσινό Survival kids summer camp γινόμαστε φέτος Ρομπέν των Δασών, Λαίδη Μάριον, Little John! Γινόμαστε προστάτες των αδυνάμων και πρεσβευτές της ισότητας, της διαφορετικότητας, της προσφοράς και του καλού!

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον! Προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας, επισκεπτόμαστε καταφύγιο ζώων και για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα σε καταφύγιο στο δάσος αναβιώνοντας τον μύθο του Ρομπέν των Δασών και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του Robin Hood English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία, την αυτοεξυπηρέτηση των παιδιών αλλά και τις αξίες της αειφορίας, τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, τη φιλανθρωπία, την προσφορά, την οικολογική συνείδηση των μικρών κατασκηνωτών, την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, τη φύση και τα ζώα συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο και βιωματικό τρόπο.

English Summer Camp 2015 of Protypa «Survival Kids»

Φύση! Ένας κόσµος γνωστός και παράλληλα τόσο άγνωστος. Κάθε γωνιά του και µια πρόκληση για να την εξερευνήσουµε και να ανακαλύψουµε τους θησαυρούς της. Ακολουθήστε µας!

Γινόµαστε Survivors και πάµε στο Survival Κids English Summer Camp (S.K.ESC) στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευµένο και ασφαλές περιβάλλον!

Προσεγγίζουµε την αγγλική γλώσσα µε καινοτόµες µεθόδους διδασκαλίας και µεταφέρουµε το σχολείο στη
φύση.
Μαθαίνουµε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονοµίας), ανακαλύπτουµε και αναπτύσσουµε τις σωµατικές µας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου µας και για ένα βράδυ διανυκτερεύουµε κάτω από τα άστρα σε καταφύγιο στο δάσος και αποκτούµε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες µέσα από αυτή τη συναρπαστική εµπειρία. 

Σκοπός
του Survival Kids English Summer Camp είναι να προάγει την οµαδικότητα, την αλληλεγγύη, την αυτονοµία, την αυτοεξυπηρέτηση και την οικολογική συνείδηση των παιδιών, να τα κάνει να αγαπήσουν τη ζωή στη φύση αλλά και την αγγλική γλώσσα µέσα από έναν άµεσο και βιωµατικό τρόπο.

English Summer Camp 2014 of Protypa «European Camp»

resized-508x499-prot-esc-entypo-04-2014-fb01.jpeg
Με αφορμή την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και την ανακήρυξη της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 το English Summer Camp 2014 θα έχει αέρα ευρωπαϊκό.


Οι μικροί μας μαθητές θα ασχοληθούν με τη γλώσσα, τη μουσική, τον πολιτισμό, τους χορούς, τα παραδοσιακά φαγητά, τα προϊόντα αλλά και τα παιχνίδια, τα αθλήματα, τα ήθη και έθιμα και με virtual tour θα γνωρίσουν τα μουσεία και τα αξιοθέατα της κάθε χώρας. Θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με συνομήλικους, να συνομιλήσουν μέσω Skype αλλά και να ανταλλάξουν video με δικό τους υλικό, πραγματοποιώντας στη διάρκεια του Summer Camp ένα μαγευτικό ταξίδι στη μεγάλη μας γειτονιά, την Ευρώπη.

Σκοπός του European Summer Camp είναι να προάγει το ευρωπαϊκό πνεύμα, την κατανόηση της διαφορετικότητας των λαών της Ευρώπης και να κάνουμε για τους αυριανούς ευρωπαίους πολίτες αυτή την πρώτη γνωριμία με το πολυπολιτισμικό γίγνεσθαι γοητευτική, ενδιαφέρουσα, δημιουργική.

English Summer Camp 2013 of Protypa «Astrocamp»

resized-508x485-for-email2-page-1.jpeg

Διάστημα... Ένα μυστήριο με πολλές εκπλήξεις και άγνωστες, κρυφές πτυχές... Σας περιμένουμε να το ανακαλύψουμε μαζί! Με αφορμή την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία που προκάλεσε δέος αλλά ταυτόχρονα πυροδότησε την περιέργεια και το ενδιαφέρον όλων μας για τα μυστήρια που βρίσκονται πέρα από τη γη μας, την αποστολή της NASA «curiocity» με την προσεδάφιση του spacerobot στον πλανήτη Άρη καθώς επίσης και την ελληνική συμμετοχή στην αποστολή του Solar Orbiter της ESA, η νέα γενιά των Προτύπων θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι να επιβιβάζεται στη νέα εποχή της εξερεύνησης του διαστήματος.

Στον 21ο αιώνα τα Πρότυπα θα ταξιδεύσουν βαθύτερα στο διάστημα όπως κανείς άλλοτε. Σκοπός του AstroCamp είναι να εξοπλίσει τους μαθητές μας με γνώσεις, δεξιότητες και πρωτόγνωρες εμπειρίες σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος, την καλύτερη κατανόηση του Σύμπαντος αλλά και του πλανήτη μας!
 Εισιτήριό μας ο ενθουσιασμός και η περιέργειά μας. Κάθε τμήμα (ομάδα) θα πάρει το όνομα ενός πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

English Summer Camp 2012 of Protypa «Astrocamp»

Συλλογή Φωτογραφιών
(46 φωτογραφίες)