Το English Summer Camp των Προτύπων 2021 ξεκινά!

Το English Summer Camp των Προτύπων 2021 ξεκινά!

Το English Summer Camp των Προτύπων 2021 ξεκινά!

28 Ιουνίου 2021 2021

Είστε έτοιμοι για την εξιχνίαση του μεγαλύτερου μυστηρίου της πόλης; Το English Summer Camp των Προτύπων 2021 ξεκινά! Μία απίστευτη γεμάτη γρίφους περιπέτεια δύο εβδομάδων περιμένει όλους τους μικρούς Sherlock detectives με κοινό στόχο... τη δημιουργία ξεχωριστών καλοκαιρινών εμπειριών!

Από 28 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου η αυλή του Σχολείου μας γίνεται τόπος εξιχνίασης του μεγαλύτερου μυστηρίου!

Πιστοί στο ραντεβού μας, συναντιόμαστε στο English Summer Camp με θέμα «The Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun». Όπως κάθε χρόνο προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το Σχολείο μας στη φύση. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλειά μας και ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας, οι μαθητές μας συμμετέχουν σε βιωματικές δραστηριότητες, κατακτούν πολύτιμες γνώσεις, έρχονται σε επαφή με αξιόλογες προσωπικότητες και γνωρίζουν νέους φίλους, πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού και των εκπαιδευτικών μας.

Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.

Μελετάμε και εμπνεόμαστε από βιβλία και ταινίες με ήρωες τους detectives Clouseau, Holmes, Poirot, μαθαίνουμε φωτογραφία, ασκήσεις αυτοάμυνας, map reading, λύνουμε γρίφους και ‘αστυνομικές υποθέσεις’, παίζουμε Ispy στην αυλή μας, γνωρίζουμε αληθινούς detectives, αστυνομικούς, δημοσιογράφους, φωτογράφους, ακούμε σχετική μουσική και διασκεδάζουμε.

Σκοπός του Sherlock English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση των γνώσεων, τον διαφορετικό τρόπο σκέψης των μικρών κατασκηνωτών, να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας και να εμπνευστούν από ανθρώπους- πρότυπα.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Δείτε παλαιότερα English Summer Camp των Προτύπων εδώ!

Συλλογή Φωτογραφιών
(16 φωτογραφίες)