English Summer Camp

English Summer Camp

English Summer Camp

English Summer Camp

Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και για δύο ή τρεις εβδομάδες τα Εκπαιδευτήριά μας οργανώνουν ένα αγγλόφωνο πρόγραμμα με ολιγάριθμα τμήματα, στα οποία οι μαθητές απασχολούνται από αγγλόφωνους εκπαιδευτικούς με εμπειρία σε σχολεία του εξωτερικού. Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Οι δραστηριότητες αφορούν sports (εκμάθηση κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και ξένων αθλημάτων όπως baseball, hockey, badminton, climbing)arts, drama, music, dance, cooking, outdoor games, boαrd gαmes, story telling, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να έρθουν σε επαφή με πολιτισμούς άλλων χωρών, όπως Αγγλία, Αμερική, Καναδάς και Αυστραλία, αλλά και να προσφέρουν στον εργαζόμενο γονέα τη διευκόλυνση να απασχολείται το παιδί του ευχάριστα και δημιουργικά, μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών.

Στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Η δημιουργική απασχόληση των μαθητών μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση. 
  • Η εξοικείωση των παιδιών με την αγγλική γλώσσα, όχι ως μάθημα αλλά ως καθημερινό τρόπο επικοινωνίας, για την επίτευξη των δραστηριοτήτων. 
  • Η γνωριμία των μαθητών με την κουλτούρα και τον πολιτισμό άλλων χωρών.
  • Να δοθούν στους μαθητές ερεθίσματα για την ανάπτυξη των αισθητικών τους ταλέντων μέσα από τα εικαστικά, τη μουσική και το θέατρο.
  • Να γνωρίσουν οι μαθητές αθλήματα που είναι άγνωστα στη χώρα μας.
  • Να ευαισθητοποιηθούν πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα.
  • Να μάθουν να επιπλέουν και να κολυμπούν οι αρχάριοι και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές της αναπνοής (εισπνοή-εκπνοή) οι πιο προχωρημένοι, με την καθοδήγηση έμπειρων, καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών.   

Συλλογή Φωτογραφιών
(12 φωτογραφίες)