Ας γνωρίσουμε το Σχολείο μας

Ας γνωρίσουμε το Σχολείο μας

Ας γνωρίσουμε το Σχολείο μας

Ας γνωρίσουμε το Σχολείο μας

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια βρίσκονται έξω από τη Θεσσαλονίκη στους Ελαιώνες Πυλαίας, σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον έκτασης 2O στρεμμάτων, μέσα στη μαγευτική φύση, γεμάτη με λουλούδια και δέντρα, προσφέροντας έτσι στα παιδιά χώρο για παιχνίδι αλλά και ένα υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από τον θόρυβο της πόλης, τις ρυπογόνες και επικίνδυνες εστίες. 

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε ένα απόλυτα παιδοκεντρικό σύστημα. Το οικογενειακό, ευχάριστο, ήρεμο και χαρούμενο περιβάλλον του σχολείου μας επιτρέπει με ευελιξία τον καλύτερο έλεγχο και τη φροντίδα των μαθητών τόσο στο εκπαιδευτικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι άνθρωποι των Εκπαιδευτηρίων μας -διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, επιστημονικοί συνεργάτες- βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε οικογένειας.

Τα κτίσματα του σχολείου είναι διατεταγμένα στον χώρο με άριστο προσανατολισμό. Οι αίθουσες είναι άνετες, σύγχρονες, με ανατομικά θρανία, προσήλιες και ευάερες, με θέα τη φύση.  

Τα Εκπαιδευτήριά μας φροντίζουν να παίρνουν τα πιο σύγχρονα μέτρα πρόληψης (νέος αντισεισμικός κανονισμός, πυρασφάλεια, καθημερινή εποπτεία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και προμήθεια εξοπλισμού από τεχνικό ασφαλείας) ώστε να τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία καθημερινά να παίζουν στις παιδικές χαρές 900 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένες με ειδικό δάπεδο ασφάλειας και σύνθετες κατασκευές με παιχνίδια, πιστοποιημένα κατά το πρότυπο ασφάλειας ΕΝ1176.

Συλλογή Φωτογραφιών
(19 φωτογραφίες)