Δημιουργικής Απασχόλησης- Clubs

Δημιουργικής Απασχόλησης- Clubs

Το Σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, και αυτή τη σχολική χρονιά, τη λειτουργία των καθιερωμένων προγραμμάτων ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs).

Στα προγράμματα αυτά, που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο εδώ και εικοσιέξι χρόνια, οι μαθητές μας με την καθοδήγηση έμπειρων καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά στον χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το Σχολείο μας φροντίζει για τη σωστή οργάνωση, λειτουργία και ανανέωση των προγραμμάτων προσαρμόζοντάς τα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές.

Με τον τρόπο αυτό δίνει την ευκαιρία στα παιδιά όχι μόνο να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις της πόλης μας, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνεργατικό πνεύμα, συμβάλλοντας έτσι στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης θα είναι ολιγομελή και θα λειτουργούν καθορισμένες ημέρες και ώρες που θα οριστούν από το Σχολείο. Υπάρχει το ενδεχόμενο, αναλόγως των συμμετοχών, κάποια μαθήματα να γίνονται πέραν του ωραρίου της καθημερινής λειτουργίας του Σχολείου.

Τα τμήματα ποικίλων δραστηριοτήτων (clubs) που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:

Παιδικός Σταθμός: 
 Νηπιαγωγείο:
Δημοτικό:
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
Ακαδημία ΠοδοσφαίρουΤμήμα Στίβου
Multi Junior SportsΤμήμα Χορού
Τμήμα Eικαστικής Αγωγής
Little Kiddies English ClubΤμήμα Ενόργανης ΓυμναστικήςΤμήμα Τένις
Τμήμα Εικαστικής ΑγωγήςΤμήμα Χορού
Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας
Πρότυπο Ωδείο Θεσσαλονίκης
 Τμήμα Θεατρικού παιχνιδιού
Τμήμα Σκάκι
Bilingual Kindergarten Programme
Ακαδημία Σκι
Multi Junior Sports
Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης
Τμήμα Σκάκι
Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Τμήμα Junior Tennis
Τμήμα TAE-KWON-DO
Τμήμα Tae-Kwon-Do
Τμήμα Θεατρικής Αγωγής

European Language Programme (E.L.P.)

Τμήμα Πληροφορικής, Πολυμέσων και Ρομποτικής