Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Ακαδημία Ski
Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης
Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής
Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Πρότυπο Ωδείο Θεσσαλονίκης
Τμήμα Τένις
Τμήμα Xορού
Τμήμα TAE-KWON-DO
Τμήμα Σκάκι
Τμήμα Εικαστικής Αγωγής
Τμήμα Θεατρικής Αγωγής
Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
English After School

GBA (Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης)Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια σε συνεργασία με την GBA (Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης) θα δώσουν την ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της καλαθοσφαίρισης.

Η Ακαδημία GBA ιδρύθηκε το 2011 από τους τέσσερις διεθνείς καλαθοσφαιριστές Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Νίκο Χατζηβρέττα και Κώστα Χαραλαμπίδη.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ GBA

Η διδασκαλία του αθλήματος γίνεται μέσα από το παιχνίδι. Οι μικροί αθλητές μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος, ψυχαγωγούνται και αθλούνται ταυτόχρονα. Με τη μέθοδο της βιωματικής και παιγνιώδους μάθησης θα γνωρίσουν τους βασικούς κανόνες του μπάσκετ. Στις προπονήσεις εφαρμόζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα των «station».

Για εμάς ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Μέσω εκδηλώσεων πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος μεταδίδουμε την ευαισθητοποίησή μας στους νεαρούς αθλητές.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η εκμάθηση γίνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και πάνω από πιστοποιημένους προπονητές και τους ιδρυτές της Ακαδημίας. Τα τμήματα των ακαδημιών πραγματοποιούν τρεις (3) προπονήσεις την εβδομάδα και παίρνουν μέρος σε φιλικούς αγώνες. Τα αγωνιστικά τμήματα πραγματοποιούν τέσσερις (4) με πέντε (5) προπονήσεις την εβδομάδα και παίρνουν μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα-τουρνουά καθώς και σε φιλικούς αγώνες.

BASKETBALL CAMPS

Σε συνέχεια της Ακαδημίας, τον Ιούνιο πραγματοποιείται Basketball Camp, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να συνεχίσουν την προπόνηση, να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ. Επιπλέον με το πρόγραμμα του shooting camp δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές να βελτιώσουν τη μηχανική του σουτ.

ΓΗΠΕΔΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονήσεις των αθλητών μας θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ Θέρμης (απέναντι από τον οικισμό Λήδα-Μαρία) δύο (2) φορές την εβδομάδα 14:20-15:30 και θα επιστρέφουν στο σπίτι με τα δρομολόγια επιστροφής των 16:00. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών και σε μια προπόνηση των τμημάτων της Ακαδημίας τα Σαββατοκύριακα.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο κ. Ξουρίδας Δημήτρης.Get Adobe Flash player


Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την GBA (Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης) δίνουν από φέτος την ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της καλαθοσφαίρισης!

Στο πλαίσιο των πολλών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριες, τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν να συνεργάζονται από φέτος με μία από τις καλύτερες Ακαδημίες εκμάθησης μπάσκετ, την GBA. Την παρουσίαση του αθλήματος καθώς και της νεοσύστατης Ακαδημίας που θα λειτουργεί στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια έκαναν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι προπονητές και ιδρυτές της GBA, Κώστας Χαραλαμπίδης και Λάζαρος Παπαδόπουλος.