Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Bρεφονηπιακός Σταθμός Πρότυπα 2-4
Νηπιαγωγείο
Νέα και εκδηλώσεις
(21/12/2012)
Οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού μας Σταθμού, που με μεγάλη επιτυχία έγιναν και φέτος στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας, ήταν πραγματικά μια ευκαιρία να  ξαναβαφτιστούμε στην κολυμπήθρα της αθωότητας, να βρούμε το χαμένο νόημα των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε και πάλι στον Αϊ –Βασίλη, μέσα από τα μάτια και τη χαρά των παιδιών μας, έτσι όπως τα καμαρώσαμε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ

«Ο Καρυοθραύστης»

Την αυλαία της εορταστικής εβδομάδας άνοιξαν τα τμήματα των Προνηπίων με μια διασκευή του πασίγνωστου παραμυθιού του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, «Ο Καρυοθραύστης». Τα παιδιά αφού τραγούδησαν τα κάλαντα, ταξίδεψαν γονείς και φίλους σε  παραμυθένιους τόπους  με ένα στρατιωτάκι αλλιώτικο από τα άλλα!

Get Adobe Flash player

Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η βραδιά, γι’ αυτό και ο Αϊ-Βασίλης παρέτεινε  την παραμονή των παιδιών στη σκηνή μοιράζοντάς τους δώρα και χαρίζοντας μια γενναία μερίδα στον καθένα από τη γευστικότατη πίτα του!

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

«Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα»

Get Adobe Flash player


Έχετε ξανακούσει εσείς να προσφέρει κανείς καμένα μπισκότα τα Χριστούγεννα; Αυτό ακριβώς φώναξε και ο Άγιος Βασίλης με τη βροντερή φωνή του ενώ φαινόταν να είναι πολύ θυμωμένος! Λέτε να μπόρεσαν οι μικροί νάνοι, οι άγγελοι ζαχαροπλάστες και τα μικρά αγγελάκια να διορθώσουν το λάθος τους;

Το θαύμα λοιπόν έγινε! Οι μικροί μας μαθητές έκαναν άνω κάτω τη σκηνή προκειμένου να λάμψουν τα αστέρια στη χιονισμένη χώρα των Χριστουγέννων. «Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα» ήταν η αφορμή για να ξεδιπλώσουν τα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού όλη τη γλύκα και τη μαγεία αυτής της ηλικίας.

Η χαρά τους όμως έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν εμφανίστηκαν στη σκηνή ο αληθινός Άγιος Βασίλης με έναν τεράστιο σάκο με δώρα και οι εκπαιδευτικοί  να κόβουν τη βασιλόπιτα.


Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και παιδική χαρά σε όλους !!!

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΩΝ

«Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι»

Get Adobe Flash player


Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πολιτεία, απ’ όλες ξεχώριζε σ’ ολόκληρη τη χώρα, μια πολιτεία όμορφη μα πάντα λυπημένη, οι άνθρωποι αγέλαστοι και μουτρωμένοι, δεν ξέρανε χαμόγελο και αγάπη τι σημαίνει. Καθένας του κοίταζε μονάχα τη δουλίτσα του, η καλημέρα ακριβή σα να ‘τανε χρυσάφι, ποτέ δεν πήγαν τα παιδιά στους δρόμους, στην πλατεία ποτέ δεν έγινε γιορτή, χορός και φασαρία. Της βγήκε και το όνομα: ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Get Adobe Flash player

Τα μεγάλα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας χάρισαν μια ελεύθερη διασκευή του υπέροχου παραμυθιού «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι» των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα. Μέσα στα πολύχρωμα σκηνικά και τα κοστούμια τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με χορούς, τραγούδια και ποιήματα. Στο τέλος της βραδιάς ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε στα παιδιά μαζί με τα δώρα την ελπίδα και τη χαρά των Χριστουγέννων, ενώ με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί αντάλλασαν συγχαρητήρια και ευχές για καλές γιορτές!!!

Πρόγραμμα γιορτής ΝΗ 1
Πρόγραμμα γιορτής ΝΗ2-ΝΗ3