Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

Ακαδημία ΠοδοσφαίρουΗ Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας θα λειτουργήσει και φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά. Η συνεχής και προοδευτικά βελτιωμένη, εύρυθμη λειτουργία της αποτελεί εγγύηση για τα παιδιά μας, όπως έχετε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να γυμνάσουν το σώμα τους και να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνικές ενός αθλήματος που αγαπούν πολύ αλλά και μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας ν’ αναπτυχθούν ψυχοκοινωνικά, να εκφραστούν και να εξελίξουν τη δυναμική τους.

Η σωστή δουλειά που γίνεται εδώ και δεκατέσσερα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ομάδων που συμμετέχουν σε πολλά τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες της πόλης μας με συνεχή άνοδο και στα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν με τη σωστή προπόνηση αλλά και την υγιή, ευχάριστη και διασκεδαστική συνεργασία των αθλητών μας.

Οι μαθητές των ομάδων της ακαδημίας K8 (όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2011-2012), Κ10 (όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2009-2010) και Κ12 (όσοι γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008) θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα που ξεκινάνε τον Οκτώβριο. Οι αγώνες πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα.

Οι μαθητές από Κ8 (γεν. το 2011) και πάνω θα προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα από τις 14:00 ως τις 16:00 (συνολικά έξι ώρες εβδομαδιαία). Οι μαθητές επιπέδου Κ8 (γεν.2012) θα προπονούνται δυο φορές την εβδομάδα από τις 14:00 ως τις 16:00 (συνολικά τέσσερις ώρες εβδομαδιαία).

Το σχολείο μας ανανέωσε τη συνεργασία με την εταιρία αθλητικού ρουχισμού GIVOVA με ένα νέο πακέτο ρούχων το οποίο θα γίνει γνωστό με νέα ενημέρωση. Οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον περσινό εξοπλισμό/ρουχισμό. Οι μαθητές που συμμετείχαν πέρυσι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μπορούν να παραγγείλουν μόνο τη νέα στολή αγώνα της Ακαδημίας. Οι νέοι αθλητές της Ακαδημίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο για να προμηθευτούν τον αθλητικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.), όλες οι Ακαδημίες της Ένωσης πρέπει να τηρούν την Κατάσταση Υγείας των Αθλητών. Γι’ αυτό τον λόγο όλοι οι μαθητές θα περάσουν υποχρεωτικά από ιατρική εξέταση καρδιολόγου στον χώρο του Σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Αντωνίου Δαμιανό.

Get Adobe Flash playerGet Adobe Flash player

 

Τη φανέλα της Ακαδημία των Προτύπων φόρεσε ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Άγγελος Χαριστέας... δυστυχώς μόνο για μια βραδιά!

Την Πέμπτη 30 Μαΐου στη βραδιά ποδοσφαίρου- που καθιερώθηκε πλέον- γονείς και παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου φόρεσαν τα αθλητικά τους και παραδόθηκαν στη γοητεία της μπάλας στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων μας. (Ε..όχι όλοι, κάποιοι κράτησαν θέση στις κερκίδες…)

Γέλια, φωνές, πολλά γκολ αλλά κυρίως μια όμορφη παρέα γέμισαν τον κήπο και τα γήπεδά μας.

Μια ομάδα αθλητών έπαιζε διάφορα αθλητικά παιχνίδια στο γήπεδο μπάσκετ μαζί με τους γυμναστές/προπονητές τους  και οι υπόλοιποι έδιναν αγώνα σκληρό στο τερέν. Και μετά, αλλαγή γηπέδου!

Στο τέλος έγιναν οι απονομές, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια- μόνο στους μικρούς αθλητές αν και ακούστηκαν παράπονα και ζήλιες από μπαμπάδες και μαμάδες που την... ίδρωσαν τη φανέλα...

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νεοεκλεγής Περιφερειακός Σύμβουλος Άγγελος Χαριστέας, τιμήθηκε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου και τα Εκπαιδευτήρια, μίλησε στους αθλητές, φόρεσε τη φανέλα μας, δήλωσε αστειευόμενος ότι αποδέχεται τη μεταγραφή και υπέγραψε αυτόγραφα.

Η βραδιά έκλεισε με barbecue και πολύ κέφι στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο του σχολείου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά! Καλό καλοκαίρι!Get Adobe Flash player

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο τετραήμερο τουρνουά NOVUS CUP  Easter edition 2019 από τις 22-25 Απριλίου στο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Οι εμπειρίες που απέκτησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, ηλικίας Β'-ΣΤ' δημοτικού ήταν πολύ σημαντικές καθώς είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με συνομήλικους από πολλές άλλες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα (ΠΑΟΚ,Δόξα Δράμας, Λεβαδιακός,Πιερικός κ.ά.). Φέτος -και για πρώτη φορά - ήταν μαζί μας και οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας  που αποφοίτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό  reunion!!!

Οι αθλητές μας εκτός από τους καθημερινούς διπλούς αγώνες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ξέγνοιαστες στιγμές με πολλά παιχνίδια!

Ήταν μια ποδοσφαιρική αποστολή που χάρισε σε όλους τους συμμετέχοντες ευχάριστες αναμνήσεις και χαμόγελα.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά για την άψογη συμπεριφορά τους, τους διοργανωτές καθώς και τους προπονητές και τους συνοδούς-παιδαγωγούς των Εκπαιδευτηρίων μας για την άρτια  οργάνωση. Επόμενος σταθμός της Ακαδημίας θα είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία στα τέλη Αυγούστου!Get Adobe Flash player

Το Σάββατο 20 Απριλίου οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου πήραν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα από τους άλλους!!! Το γήπεδο, οι μπάλες και οι εστίες έδωσαν τη σειρά τους στα χρώματα, στη στρατηγική και τη δράση , καθώς έδωσαν τη μάχη τους σε αγώνα paintball!!! Νικητής ….το χαμόγελο!!!Έναρξη Ακαδημίας ΠοδοσφαίρουΓια 15η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας ξεκίνησε τη λειτουργία της. Η συνεχής και προοδευτικά βελτιωμένη, εύρυθμη  λειτουργία της  αποτελεί  εγγύηση για τα παιδιά μας. Στόχος μας είναι τα παιδιά να γυμνάσουν το σώμα τους και να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνικές ενός αθλήματος που αγαπούν πολύ αλλά και μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας ν’ αναπτυχθούν ψυχοκοινωνικά, να εκφραστούν και να εξελίξουν τη δυναμική τους. Η σωστή δουλειά που γίνεται εδώ και δεκατέσσερα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ομάδων που συμμετέχουν σε πολλά τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες της πόλης μας με συνεχή άνοδο και στα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν με τη σωστή προπόνηση αλλά και την υγιή, ευχάριστη και διασκεδαστική συνεργασία των αθλητών μας.Λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική αλλά και η αγωνιστική χρονιά οι αθλητές της ακαδημίας ποδόσφαιρου του Σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη άθληση, παιχνίδι, γνώσεις, διασκέδαση και καινούριες φιλίες στην αθλητική κατασκήνωση Skouras camp.

Από τις 26 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ακαδημίας μας οι μικροί ποδοσφαιριστές μας για μια ολόκληρη εβδομάδα συνδύασαν την προπόνηση μέσα στο γήπεδο με τη διασκέδαση των πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης. Ήρθαν σε επαφή με αθλητές από ομάδες άλλων χωρών, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για τον αθλητισμό και γνώρισαν ήθη και έθιμα της κάθε χώρας.

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη χαμογέλα!

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή προετοιμασία των αθλητών μας και ελπίζουμε να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον!!!Get Adobe Flash player


Μια βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο πέρασε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Σχολείου μας την Τετάρτη 23 Μαΐου. Τα 110 παιδιά της Ακαδημίας μαζί με τις οικογένειές τους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Οι γονείς έβαλαν αθλητικά και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά τους σε μια εκδήλωση όπου τον πρώτο λόγο είχε η διασκέδαση και η ευχαρίστηση. Η βραδιά έκλεισε με απονομές στα παιδιά και με μπάρμπεκιου στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας υπέροχης ανάμνησης για τους μικρούς φίλους του αθλήματος!  Get Adobe Flash player


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο τετραήμερο τουρνουά NOVUS CUP Easter edition 2018 από τις 11-14/04/18, στο Mediterranean Village,  στην παραλία Κατερίνης. Οι εμπειρίες που απέκτησαν  οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, ηλικίας Β' - Στ' δημοτικού, ήταν πολύ σημαντικές για τους μικρούς αθλητές καθώς είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με συνομήλικους  από πολλές ακαδημίες από όλη την Ελλάδα (Πανιώνιος, Δόξα Δράμας, Λεβαδιακός, Πανσεραϊκός, ΠΑΟΚ κ.ά.). 

Οι αθλητές μας εκτός από τους καθημερινούς διπλούς αγώνες είχαν  τη δυνατότητα να απολαύσουν και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία παίζοντας beach soccer.

Τα παιδιά δεν μπορούσαν να χορτάσουν το παιχνίδι. Ήταν μια ποδοσφαιρική αποστολή που χάρισε σε όλους τους συμμετέχοντες ευχάριστες αναμνήσεις και χαμόγελα.

Ευχαριστούμε  τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά για την άψογη  συμπεριφορά τους, τους διοργανωτές καθώς και τους προπονητές και τους συνοδούς- παιδαγωγούς των Εκπαιδευτηρίων μας για την άρτια οργάνωση. Επόμενος σταθμός της Ακαδημίας η καλοκαιρινή προετοιμασία στα τέλη Αυγούστου.Εναρκτήριο λάκτισμα για την Ακαδημία ποδοσφαίρου μας!

Ξεκίνησε την Τετάρτη 13-09-2017 για 14η συνεχή χρονιά τη λειτουργία της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας . Η συνεχής και προοδευτικά βελτιωμένη, εύρυθμη λειτουργία της αποτελεί εγγύηση για τα παιδιά μας, όπως έχετε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να γυμνάσουν το σώμα τους και να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνικές ενός αθλήματος που αγαπούν πολύ, αλλά και μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας ν’ αναπτυχθούν ψυχοκοινωνικά, να εκφραστούν και να εξελίξουν τη δυναμική τους.Get Adobe Flash player


Η τελετή λήξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου του σχολείου μας ήταν μια γιορτή στην οποία συμμετείχαν ενεργά όλα τα μέλη της ακαδημίας, γονείς και παιδιά.

Μια γιορτή που είχε απ΄όλα . Αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά και αγώνες ποδοσφαίρου. Ποιοί έπαιξαν; Μπαμπάδες Vs μπαμπάδων, μαμάδες Vs μαμάδων, παιδιά Vs μαμάδων και.. όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί, με πολύ κέφι και πολύ γέλιο.Get Adobe Flash player

Οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας πήραν μέρος στο τουρνουά «5ο Macron Coppa Bambini» που διεξήχθη στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας από 3 ως 5 Ιουνίου 2017. Στο τουρνουά πήραν μέρος συνολικά 40 ομάδες.

Η ακαδημία μας συμμετείχε με 32 αθλητές, 2 ομάδες pre-junior και 2 ομάδες junior, 3 προπονητές και 2 συνοδούς του σχολείου.

Οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν με πάθος και εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή τεχνική κατάρτισή τους κατάφεραν να "σηκώσουν" δύο κύπελλα καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα junior και την 3η στα pre-junior.

Τις ημέρες αυτές οι αθλητές μας εκτός από το καθαρά αγωνιστικό-προπονητικό πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν το τουρνουά, να κάνουν νέους φίλους και να ζήσουν ένα τριήμερο στην υπέροχη ελληνική φύση.Get Adobe Flash player


Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης πήραν μέρος στο 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Πέμπτη 10 ως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η ομάδα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας των Προτύπων ένωσε τις δυνάμεις της μαζί με μικρούς ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής για να παίξουν μπάλα για τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο»!

Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάλα και γκολ, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το εισιτήριο είχε τη συμβολική τιμή των 2€ και ίσχυε για όλους τους αγώνες. Με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα υποστηριχτούν οι ανάγκες και οι δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».Get Adobe Flash player

Για 13η συνεχόμενη χρονιά λειτουργεί η Ακαδημία Ποδοσφαίρου στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Η συνεχής και προοδευτικά βελτιωμένη εύρυθμη λειτουργία της αποτελεί εγγύηση για τα παιδιά μας, όπως έχετε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η προετοιμασία της Ακαδημίας ξεκίνησε νωρίς φέτος, προκειμένου οι ομάδες να είναι έτοιμες στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινούν τα παιδικά πρωταθλήματα. Πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν.Σάντα Κιλκίς.Get Adobe Flash player

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι κάνοντας προετοιμασία, προκειμένου οι ομάδες να είναι έτοιμες στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινούν τα παιδικά πρωταθλήματα.

Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 29 Αυγούστου ως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν.Σάντα Κιλκίς και σε αυτή συμμετείχαν αθλητές της κατηγορίας Προπαιδικού (γεν. 2004-2005), Junior (γεν. 2006-2007) και Prejunior (γεν. 2008-2009).Get Adobe Flash player

Tην Κυριακή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου μας η τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για τη φετινή σχολική χρονιά. Γονείς και παιδιά ήρθαν προετοιμασμένοι, με τις αθλητικές τους ενδυμασίες αλλά και προπονημένοι, καθώς το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων περιελάμβανε πολλούς αγώνες ανάμεσα στους μαθητές αλλά και στους γονείς: μεικτές ομάδες παιδιών, τάξεις μεταξύ τους, γονείς εναντίον γονιών, παιδιά εναντίον γονιών, ακόμα και με τις μαμάδες έγινε παιχνίδι! Μετά το τέλος των δραστηριοτήτων ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά και έγινε ενημέρωση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με αφετηρία την προετοιμασία της Ακαδημίας στον Ατέρμωνα του Κιλκίς. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μία ακόμα μάχη, αυτή τη φορά με πεντανόστιμα εδέσματα στο barbecue!Get Adobe Flash player

Στο 3ήμερο τουρνουά «3ο Coppa Pasquale» που πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2016 συμμετείχαν οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας στις κατηγορίες Prejunior (γεν. 2007-2008) και Junior (γεν. 2005-2006).

Στόχος της συμμετοχής μας στο Τουρνουά ήταν η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας, η καλλιέργεια της ομαδικότητας, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους καθώς και η βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.


Get Adobe Flash player


Για μια ακόμη φορά η Ακαδημία ποδοσφαίρου μας έσπευσε να ανταποκριθεί θετικά σε πρόσκληση  προσφοράς και εθελοντισμού. Η Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης) μας κάλεσε να   συμμετάσχουμε σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας σε τρόφιμα και χρήματα για οικογένειες που τα έχουν πραγματική ανάγκη.Get Adobe Flash player

Στο πλαίσιο της πιλοτικής συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας με προπονητικό πρόγραμμα ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου παρουσίαση της φιλοσοφίας του προγράμματος της Ακαδημίας από τον Ισπανό προπονητή Tony Gonzales (πρώην ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΟΒΙΕΔΟ, ΜΑΓΙΟΡΚΑ, ΜΟΥΡΘΙΑ, ΙΩΝΙΚΟ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ), συζήτηση και ενημερωτική συνάντηση με όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας μας.

Στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας δόθηκαν γραπτές οδηγίες και συμβουλές για την διατροφή τους τις ημέρες των αγώνων και των προπονήσεων καθώς και ο εσωτερικός κανονισμός της Ακαδημίας.

Σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη λειτουργία του προπονητικού προγράμματος, ο κ. Gonzales, από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου θα βρίσκεται καθημερινά 14:00-15:30 στον χώρο προπονήσεων της Ακαδημίας με σκοπό τη δημιουργία ατομικής καρτέλας αξιολόγησης των παιδιών.Get Adobe Flash player


Νέα σχολική χρονιά, νέα αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Έτσι, προκειμένου να είναι οι ομάδες έτοιμες στις αρχές Οκτωβρίου που αρχίζουν τα παιδικά πρωταθλήματα, ξεκινήσαμε για τέταρτη χρονιά - μετά την επιτυχημένη προετοιμασία των προηγούμενων ετών- επταήμερη προετοιμασία για τους αθλητές κατηγορίας Προπαιδικού, Junior και Prejunior Α από τη Δευτέρα 24/8/2015 έως την Κυριακή 30/8/2015 και για τους αθλητές κατηγορίας Prejunior Β πενθήμερη προετοιμασία από την Τετάρτη 26/8/2015 έως την Κυριακή 30/8/2015, στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων» που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς. Get Adobe Flash player


Στα 3-5 Πηγάδια και την Κουτσούφλιανη Νάουσας, σε μια κατάφυτη τοποθεσία στην καρδιά του Βερμίου σε υψόμετρο 1250μ-1420μ, ταξίδεψε η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας, για να πάρει μέρος στο Vermio soccer festival, ποδοσφαιρικό τουρνουά για μικρές ηλικίες.

Στο τουρνουά που διεξήχθη στις 19, 20 και 21 Ιουνίου 2015 συμμετείχαν δυο ομάδες pre-junior της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Σχολείου μας μαζί με τους προπονητές και τις εκπαιδευτικούς τους και κατέλαβαν την 3η θέση ανάμεσα στις 12 ομάδες του ομίλου τους.

Τις ημέρες αυτές τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν το τουρνουά, να κάνουν νέους φίλους και να ζήσουν ένα τριήμερο στην υπέροχη ελληνική φύση.Auteco Fair Play Cup

Auteco Fair Play Cup

Η ομάδα Junior της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας συμμετείχε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της πόλης μας, στo Auteco Fair Play Cup και  κατέλαβε την 8η θέση ανάμεσα στις 24 ομάδες του ομίλου της.

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας όλοι, διακρίθηκαν και εντυπωσίασαν μέσα και έξω από το γήπεδο με την αγωνιστική τους διάθεση, τον υγιή ανταγωνισμό, το «ευ αγωνίζεσθε» αλλά  και το εξαιρετικό ποδοσφαιρικό επίπεδό μας που είχε σαν αποτέλεσμα να ανταγωνισθούν ισάξια μας ομάδες των μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων και να μας κάνουν πολύ υπερήφανους.

Πίνακας συνολικής κατάταξης  - JuniorGet Adobe Flash player


Ναι!! Οι ομάδες ποδοσφαίρου της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού μας παίξαμε στο 2o ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και κερδίσαμε. Μαζί με εκατοντάδες άλλα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σκοράραμε για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και κερδίσαμε με 4-1 και με 1-0.

Η ικανοποίηση της νίκης μεγάλη, μα μεγαλύτερη η χαρά και η ικανοποίηση της συμμετοχής, της προσφοράς. 

Ο αγώνας μέσα στο γήπεδο μας ένωσε με τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους. Και στο τέλος της μέρας είμαστε όλοι νικητές και όλοι κερδισμένοι!!

Το 2o ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» είναι μια διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.PA9Y8652_Fball

Το παιχνίδι, η χαρά της συμμετοχής, η ομαδικότητα αλλά και το «ευ αγωνίζεσθαι» και η τεχνική του τόσο αγαπημένου αθλήματος ήταν οι πρωταγωνιστές στα Πασχαλινά τουρνουά ποδοσφαίρου στα οποία συμμετείχαν και οι επτά ομάδες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Τα τουρνουά διεξήχθησαν στα γήπεδα Planet και Champion από τις 6 έως τις 17 Απριλίου 2015 και μας χάρισαν όμορφες αγωνιστικές εμπειρίες και δυο τρίτες θέσεις που κατέκτησαν η ομάδα των Junior και η ομάδα των Pre-junior.Get Adobe Flash player


Για τρίτη χρονιά και για επτά συνεχόμενες ημέρες προετοιμάστηκαν και φέτος οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας. Στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν. Σάντα Κιλκίς, συμμετείχαν οι τρεις κατηγορίες της Ακαδημίας των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων, Bambini, Prejunior και Junior.

Τα παιδιά μας, ξεκούραστα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και με έντονη αγωνιστική διάθεση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο νέο σχολικό πρωτάθλημα που ξεκινάει, έπαιξαν μπάλα, ανάκτησαν τη φυσική τους κατάσταση και το σπουδαιότερο, βρέθηκαν πάλι με τους φίλους, συμμαθητές και συμπαίκτες τους. Υποστηριχτές τους και πάντα δίπλα τους σε  ότι χρειάζονταν υπήρξαν οι προπονητές των ομάδων.Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Ευχές των μαθητών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης στην Εθνική μας για το Μουντιάλ.

Ο Άγγελος Χαριστέας, ο σκόρερ του χρυσού γκολ του τελικού της Πορτογαλίας, και οι μαθητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης προπονήθηκαν, έπαιξαν στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων και  αφιέρωσαν τα γκολ στην Εθνική μας μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.  «2ο Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου Planet Cup» Οι μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας, κατηγορία prejunior B΄ΟΜΙΛΟΣ, συμμετείχαν  στο 2ο Πασχαλινό Τουρνουά στα γήπεδα Planet (KTEO EXPRESS SERVICE). 


Get Adobe Flash player


Η Ακαδημία ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας συμμετείχε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στις 3 και 4 Απριλίου 2014 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Σχολείου μας αγωνίστηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου.

Η χαρά και η ικανοποίηση των μικρών ποδοσφαιριστών μας στο τέλος του αγώνα δεν προερχόταν από την νίκη τους αλλά κυρίως από την σιγουριά ότι βοήθησαν και αυτοί ώστε να έχουν όλα τα παιδιά το Χαμόγελο που τους αξίζει!!
Ευχαριστούμε τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του Σχολείου μας που για μια ακόμη φορά στήριξαν την ευγενική αυτή προσπάθεια.Get Adobe Flash player

Ένα χριστουγεννιάτικο φιλικό αγώνα... για καλό σκοπό έδωσε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου junior των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδονικού στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Νέα Ευκαρπία.

Η αναμέτρηση προηγήθηκε του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των μικτών ομάδων παλαίμαχων Ανατολής-Δύσης υπέρ των σκοπών του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και του Παιδικού Χωριού Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές απλώθηκαν στο... μεγάλο γήπεδο, έπαιξαν με πάθος και παλμό και νικητές; Το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’, η χαρά του αθλητισμού και της προσφοράς στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!!Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Η συνεχής και προοδευτικά βελτιωμένη, εύρυθμη λειτουργία της αποτελεί εγγύηση για τα παιδιά μας, όπως έχετε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να γυμνάσουν το σώμα τους και να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνικές ενός αθλήματος που αγαπούν πολύ, αλλά και μέσα στο  πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας ν’ αναπτυχθούν ψυχοκοινωνικά, να εκφραστούν και να εξελίξουν τη δυναμική τους.


Get Adobe Flash player


H νέα σχολική χρονιά φέρνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο για τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Έτσι, προκειμένου να είναι οι ομάδες έτοιμες στις αρχές Οκτωβρίου που αρχίζουν τα παιδικά πρωταθλήματα, ξεκινήσαμε για δεύτερη χρονιά -μετά  την περσινή επιτυχημένη προετοιμασία- επταήμερη προετοιμασία, για τους αθλητές κατηγορίας  Junior   και  πενθήμερη για τους αθλητές κατηγορίας  Prejunior στο αθλητικό κέντρο "Ατέρμων" που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν. Σάντα Κιλκίς.Get Adobe Flash player


Ντέρμπι βετεράνων στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στις παλιές δόξες του ΑΡΗ και του Ηρακλή, την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18.00.

Σκοπός του ποδοσφαιρικού αγώνα, που έληξε ισόπαλος 1-1, ήταν η ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Θέρμης, από τις εθελοντικές εισφορές των θεατών.

Πριν τον αγώνα των βετεράνων η ομάδα junior της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης και η αντίστοιχη της Α.Ε. Φαλήρου, προσέφεραν ένα ωραίο θέαμα στους θεατές και απέδειξαν ότι οι νέοι είναι και ωραίοι και ελπιδοφόροι!!!Get Adobe Flash player


Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, κατηγορία junior, στο 3o Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη την Μεγάλη Εβδομάδα στα γήπεδα Planet. Η ομάδα έφτασε στον τελικό αήττητη και σε ένα συγκλονιστικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης κέρδισε στα πέναλτι 5-4 και κατέκτησε το κύπελλο.

Περήφανους μας έκαναν επίσης και οι μικροί μας ποδοσφαιριστές της ομάδας pre-junior που κατέκτησαν στο ίδιο τουρνουά στην κατηγορία τους την τρίτη θέση.Οι ομάδες bambini, pre-junior και junior της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, πήραν μέρος τόσο στο χριστουγεννιάτικο όσο και στο πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν τα γήπεδα PLANET στις εγκαταστάσεις τους. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και απέσπασαν διακρίσεις και κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις τους.

Get Adobe Flash player
Ξεκίνησαν από 1 Οκτωβρίου τα πρωταθλήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της πόλης μας. Η  Ακαδημία του σχολείου μας  συμμετέχει με 5 ομάδες στις κατηγορίες bambini,pre-junior,junior και προπαιδικό στο πρωτάθλημα της  fairplaycup  που διεξάγεται στα γήπεδα  PLANET.

Get Adobe Flash player


Πληροφορίες για το πρόγραμμα αγώνων καθώς και για τα αποτελέσματα στο fairplaycup.blogspot.grΗ φετινή αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ξεκίνησε με την πενθήμερη προετοιμασία τους στο αθλητικό κέντρο "Ατέρμων" που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν.Σάντα Κιλκίς, από την Τετάρτη 5/9/2012 έως την Κυριακή 9/9/2012, προκειμένου να είναι οι ομάδες έτοιμες στις αρχές Οκτωβρίου που ξεκινούν τα παιδικά πρωταθλήματα.

Get Adobe Flash player


Εκεί οι μικροί ποδοσφαιριστές μας, συνοδεία των προπονητών και άλλων παιδαγωγών είχαν την ευκαιρία πέρα από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις, να παρακολουθήσουν σχετικές ομιλίες στο συνεδριακό κέντρο, να συνδυάσουν διασκέδαση και φυσική κατάσταση στην πισίνα αλλά και να διαβάσουν λογοτεχνικά βιβλία, να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες ή να παίξουν στο playroom.

Απώτερος στόχος αυτής της προετοιμασίας, η κοινωνικοποίηση, η καλλιέργεια της ομαδικότητας, η σύσφιξη των σχέσεων των παιδιών μας καθώς και η βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.Get Adobe Flash player


Mια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια ακόμη ποδοσφαιρική σαιζόν για τους μικρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, τελείωσε  με πολλούς αγώνες, επιτυχημένες συμμετοχές σε πρωταθλήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της πόλης μας, με πολλές διακρίσεις και σκληρή προπόνηση .

Οι ομάδες  προπαιδικού και junior πήραν μέρος στα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν  από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ), ενώ οι ομάδες projunior Α’ και Β’ πήραν  μέρος στο Fair Play Cup και μας έκαναν περήφανους με τις επιδόσεις τους.Κάθε Σαββατοκύριακο οι μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης συμμετέχουν με πολλές επιτυχίες και με ανοδική πορεία στις λίστες τελικής κατάταξης, στα πρωταθλήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Τα πρωταθλήματα των ομάδων προπαιδικού και junior διοργανώνονται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και οι αγώνες διεξάγονται στα γήπεδα Champion και FFF Θέρμης, ενώ οι ομάδες projunior Α’ και Β’ παίρνουν μέρος στο Fair Play Cup και οι αγώνες γίνονται στα γήπεδα Planet.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά όλοι οι αθλητές των ομάδων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων μας, φέρουν στη μπλούζα της στολής τους το σήμα του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος. Μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης.

Get Adobe Flash player
Στις 3-5/1/2012 η ομάδα pro junior της Γ΄ Δημοτικού του σχολείου μας πήρε την πρώτη θέση στο 1ο πρωτοχρονιάτικο Planet Cup που διοργάνωσαν τα Planet F.C. 

Football

3-1-2012 Πρότυπα-Real Team 8-4
4-1-2012 Φάληρο-Πρότυπα 0-3
5-1-2012 Πρότυπα-Απόλλων Καλαμαριάς 7-3