Τμήμα μεταφοράς μαθητών

Τμήμα μεταφοράς μαθητών

Τμήμα μεταφοράς μαθητών

Τμήμα μεταφοράς μαθητών

Το Τμήμα μεταφοράς μαθητών του Σχολείου, με ασφάλεια και συνέπεια, οργανώνει τη μεταφορά των μαθητών με ιδιόκτητα, υπερσύγχρονα σχολικά λεωφορεία και έμπειρους οδηγούς και συνοδούς, που αποτελούν μια μεγάλη ομάδα σαράντα πέντε ατόμων

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών ωρών παραλαβής και επιστροφής καθώς και αλλαγής δρομολογίου κάποιου μαθητή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ακόμα και σε άλλες περιοχές. Ο στόλος μας, που αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένα λεωφορεία, διαρκώς ανανεώνεται. Πρόσφατα, εντάχθηκαν σε αυτόν τέσσερα οχήματα του ολοκαίνουριου και πιο σύγχρονου στην Ελλάδα μοντέλου Mercedes Benz Sprinter 416 XL έτους κατασκευής 2019, 28+1+1 θέσεων μαθητών. 

Τα υπερσύγχρονα αυτά λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με Αυτόματες Ζώνες Ασφαλείας, Κλιματισμό, Ηλεκτρικό Σκαλοπάτι Επιβατών, κάμερες ευρείας λήψης μέσω υπερσύγχρονου συστήματος στην κονσόλα μαζί με κάμερα οπισθοπορείας, ευφυή ψηφιακό ταχογράφο και κινητήρα Euro 6, φιλικό προς το περιβάλλον

Με τις συνεχείς αυτές προσθήκες παραμένουμε πιστοί στο κύριο μέλημα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης που είναι, πρωτίστως, η ασφάλεια των μαθητών αλλά και η συνεχής βελτίωση των παροχών και του εκσυγχρονισμού του Σχολείου μας. Έτσι, επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια, η εξοικονόμηση πετρελαίου και η ελαχιστοποίηση ρύπων στην ατμόσφαιρα. 

Οι γονείς ενημερώνονται με ομαδική αποστολή sms σε περίπτωση καθυστέρησης του σχολικού. Για την καλύτερη παρακολούθηση των λεωφορείων και τον έλεγχο των δρομολογίων τα Εκπαιδευτήριά μας λειτουργούν σύστημα fleet management (Διαχείριση Στόλου Οχημάτων), με τις πιο σύγχρονες συσκευές τηλεματικής και βελτιωμένο λογισμικό, για την καλύτερη παρακολούθηση και τον έλεγχο των λεωφορείων μας αλλά και για την αρτιότερη οργάνωση των δρομολογίων.

Τα Εκπαιδευτήριά μας, επεκτείνοντας το πληροφοριακό τους σύστημα, εγκατέστησαν παράλληλα με το ERP (Enterprise Resource Planning) και το CRM (Customer Relationship Management), το οποίο συνδέθηκε και με το τηλεφωνικό κέντρο. Έτσι, το πληροφοριακό μας σύστημα, κάθε φορά που οι γονείς τηλεφωνούν, ελέγχει τη βάση δεδομένων του Σχολείου μας και ταυτοποιεί το πρόσωπο και τον μαθητή με τα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει οι γονείς κατά την εγγραφή του παιδιού τους.

Στην προσπάθειά μας για ακόμα καλύτερη οργάνωση και ασφάλεια στις υπηρεσίες μας, επεκτείναμε το πληροφοριακό μας σύστημα και στις έκτακτες αλλαγές δρομολογίων επιστροφής των μαθητών μας. Έτσι όλες οι αλλαγές καταχωρούνται ηλεκτρονικά καθημερινά.

Συλλογή Φωτογραφιών
(6 φωτογραφίες)