Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

intro7_1_1 intro10_1

Αγαπητοί γονείς,

Με το βλέμμα στο μέλλον του παιδιού δημιουργήσαμε εδώ και 47 χρόνια, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης μας, τους Ελαιώνες Πυλαίας, τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» σχολείο που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε μια τοποθεσία 11 κατάφυτων στρεμμάτων, προσφέρεται στα παιδιά ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι μικροί μαθητές μπορούν να παίζουν, να δημιουργούν, να εξερευνούν και να δομούν τη γνώση.

Από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα, το σχολείο μας προσφέρει πολύπλευρη, ισόρροπη εκπαίδευση. Με απόλυτα παιδοκεντρική φιλοσοφία, με σεβασμό στις ατομικές ικανότητες κάθε μαθητή – κάθε παιδί ανήκει σε μια ακόμη οικογένεια, αυτή της τάξης του.Βηματίζοντας στο μονοπάτι που οδηγεί στο νέο τους ταξίδι οι μαθητές της Στ΄ τάξης αποχαιρέτισαν στο λιμάνι των Προτύπων, την παιδική τους ηλικία κι ανοίχτηκαν για καινούριες περιπλανήσεις. Το γνωρίζουν πως ο κόσμος είναι στα χέρια εκείνων που έχουν το θάρρος να ονειρεύονται και να ζουν τα όνειρά τους.

Μία νέα αυλαία ανοίγεται μπροστά στις διψασμένες τους αισθήσεις. Όμως μέσα τους είναι η σκηνή, μέσα τους είναι η μαγεία του νέου έργου.

Έτσι σε μια συγκινητική μα ταυτόχρονα και χαρούμενη βραδιά χάρισαν απλόχερα και μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους  χρώματα, χαμόγελα ,μελωδίες, χορό, τραγούδια και συναισθήματα, κρέμασαν ενθύμιο τις δικές μας ευχές ψηλά στα αστέρια για να τους φέγγουν τον δρόμο που απλώθηκε μπροστά τους...Από όλους εμάς, τη μεγάλη οικογένεια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης-δια στόματος των μαθητών μας του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού... Καλό καλοκαίρι!

https://www.protypa.gr/Around the world in 21 days! ESC 2019

Κατεβάστε το arrow2 αναλυτικό έντυπο τη arrow2 δήλωση συμμετοχής, το arrow2 flyer και την arrow2 αφίσα για το Around the world in 21 days! English Summer Camp 2019.

Μπορούμε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου σε τρεις εβδομάδες; Φέτος στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια μπορούμε! Ακολουθώντας τα ταξίδια του Φιλέα Φογκ, του αποφασιστικού, γενναίου και περιπετειώδη Άγγλου gentleman, το Σχολείο μας γίνεται ο κόσμος όλος και «ταξιδεύουμε» σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Around the world in 21 days! ESC 2019Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας. Ταξιδεύουμε  στον κόσμο, μαθαίνουμε τα ήθη, τα έθιμα και την κουλτούρα άλλων λαών, επισκεπτόμαστε τον χώρο του αεροδρομίου και την αερολέσχη Θεσσαλονίκης, το Σιδηροδρομικό Μουσείο αλλά και τον Ιππικό Όμιλο Β. Ελλάδος, γνωρίζουμε τα μέσα μεταφοράς και την ιστορία τους, παίζουμε παραδοσιακά παιχνίδια ξένων χωρών στα ειδικά διαμορφωμένα stations του Σχολείου μας και γευόμαστε διαφορετικές γεύσεις από κουζίνες του κόσμου.

Για ένα βράδυ διανυκτερεύουμε κάτω από τα άστρα στην καταπράσινη αυλή μας και αποκτούμε ως εφόδια γνώσεις και δεξιότητες μέσα από αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Σκοπός του Around the world in 21 days English Summer Camp είναι να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία αλλά και τη διεύρυνση των γνώσεων, την  επαφή των μικρών κατασκηνωτών με τη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα αλλά και να ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά και να γνωρίσουν  πολιτισμούς διαφορετικούς από τον δικό μας και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό  και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι  μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα καταπράσινο, προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον! Τα φώτα της σκηνής έσβησαν, η αυλαία έπεσε, τα σκηνικά και τα κουστούμια μαζεύτηκαν αλλά η «ακτίς ονείρου» που επί έξι ημέρες φώτισε την ψυχή και το μυαλό μας... έμεινε να ζεσταίνει τις ζωές μας!...

Βραβεία, έπαινοι, μετάλλια μένουν σε προθήκες και ράφια, υλοποίηση της ανάμνησης, όμως η χαρά της συμμετοχής, της έκφρασης και της δημιουργίας- που είναι το μεγαλύτερο βραβείο το οποίο κέρδισαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις παραστάσεις- μένουν άσβεστα να φωτίζουν τις ψυχές μας, να ζεσταίνουν τις ζωές μας!!!

Η γιορτή τελείωσε και η μεγάλη, νεανική, χαρούμενη παρέα των 19ων Θεατρικών Μαθητικών Αγώνων «ακτίς ονείρου» μας αποχαιρέτησε την Κυριακή 2 Ιουνίου με μια μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή για το Θέατρο, την ελπίδα, το όραμα, το όνειρο, τη χαρά, το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Μια γιορτή, ένας θεσμός, που κράτησε έξι ολόκληρες ημέρες, από τις 28 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου και που διοργάνωσαν για 19η συνεχή χρονιά τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην οποία συμμετείχαν 23 παιδικές θεατρικές ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο.Μια μαγική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τους μαθητές του Τμήματος Θεατρικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων μας. Μια χρονιά πλαισιωμένη από τη λαχτάρα της έκφρασης και της δημιουργίας και φυσικά από τα χαμόγελα και τη χαρά των παιδιών μας.

Φέτος τα δυο θεατρικά τμήματα του Σχολείου μάς εκπροσώπησαν στον Πανελλήνιο Θεσμό των 19ων Θεατρικών Μαθητικών Αγώνων «ακτίς ονείρου» με δύο παραστάσεις σε διασκευή και διδασκαλία Δήμητρας Πανουργιά : «Η επανάσταση των παλιών παιχνιδιών» από το τμήμα των μικρών (Α΄,Β & Γ΄τάξης) και «Ματίας ο πρώτος» από τους μαθητές του τμήματος των τάξεων Δ΄,Ε΄& ΣΤ΄

Δυο παραστάσεις που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές γέλιου αλλά και περισυλλογής. Τα παιδιά των θεατρικών ομάδων σας εύχονται καλό καλοκαίρι και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!Μια γιορτή αφιερωμένη στην άνοιξη, στη γιορτή της μητέρας, στη χαρά της ζωής αλλά και μια μέρα μνήμης και συγκίνησης!!

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 όλοι οι χώροι του κήπου, τα γήπεδα αλλά και οι αίθουσες στολίστηκαν με τις εργασίες  που με πολύ κόπο, χαρά και μεράκι  εκπόνησαν οι μαθητές μας στις τάξεις τους και στα τριάντα διαφορετικά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (clubs) του Σχολείου μας.

Μια μεγάλη κατακόκκινη καρδιά, φτιαγμένη από πεταλούδες origami  που «δίπλωσαν» οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄τάξης  (ευχαριστούμε την κυρία #zetastefanou  Ζέτα Στεφάνου) και ένα  ζωγραφισμένο «σ ΄αγαπώ μαμά» υποδεχόταν μαθητές ,γονείς, συγγενείς και φίλους και τους προκαλούσε να φωτογραφηθούν  για να θυμούνται για πάντα αυτή την ημέρα.

Πολύχρωμες, πανύψηλες νεράιδες πάνω σε ξυλοπόδαρα μοίραζαν το πρόγραμμα της ημέρας και ζεστά χαμόγελα!!

Στα διάφορα επίπεδα, εργαστήρια δημιουργούσαν δωράκια για τις μαμάδες, ξύλινη καρδούλα-μενταγιόν με το μονόγραμμα της κάθε μανούλας, καρτούλες κ.λ.π.

Το English Summer Camp around the world in 21 days κατείχε περίοπτη θέση με τον τοίχο αναρρίχησης, τη διέλευση θιβετιανής γέφυρας και την οριζόντια διαπέραση και τα υπέροχα αερόστατα που κατασκεύαζαν τα παιδιά και έδινε μια πολύ μικρή γεύση από όσα θα γίνουν και στο φετινό E.S.C. μας.

Το μεσημέρι ο ήχος της ποντιακής λίρας  δυναμωμένος από το νταούλι έγινε στην αρχή μουσικό χαλί για την εξιστόρηση των γεγονότων πριν και κατά και μετά τη Γενοκτονία των Ποντίων και στη συνέχεια ο ήχος δυνάμωσε και η ποντιακή λεβεντιά γέμισε με ήχους και χορούς τον χώρο του γηπέδου.

Εμείς ακροατές και θεατές κλίναμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των 100 χρόνων από τις μαρτυρικές εκείνες ημέρες, στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Θερμές ευχαριστίες στους υπέροχους ανθρώπους του  Συλλόγου Ποντίων Κάτω Σχολαρίου «Ανέβζηγος Αροθυμία» για την τόσο σημαντική συνεισφορά τους στην ημέρα αυτή!

Ο «ομάλ» ένας πανποντιακός χορός ένωσε τη χορευτική ομάδα με τους μικρούς μαθητές της Γ΄τάξης μας που ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές από όλη την Ελλάδα χόρεψαν μαζί τους και  στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές γεμάτες συγκίνηση και κέφι με τους παραδοσιακούς χορούς από ολόκληρη την επικράτεια.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους διασώστες της ομάδας «Ελληνική  Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης» που με την παρουσία τους μας έκανα να αισθανόμαστε ακόμα πιο ασφαλείς!

Μια ημέρα γεμάτη, μια ημέρα που έπρεπε να διαλέξεις τι να πρωτοδείς, τι να πρωτοπαρακολουθήσεις .Είχε για όλους, είχε από όλους!Get Adobe Flash player

Διακρίθηκαν με Επαινο για την καινοτομία οι μαθητές μας στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Με τα 7 ψηφιακά παιχνίδια τους, την ερευνητική εργασία τους για την τρισδιάστατη Εκτύπωση φαγητού στο διάστημα και ένα βίντεο  για το περιβάλλον διακρίθηκαν οι Μαθητές του Τμήματος Πληροφορικής, Πολυμέσων και Ρομποτικής των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου στο NOESIS.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας παρουσίασαν τρεις εργασίες στους χώρους της GameLand, Eposters αλλά και στο κεντρικό αμφιθέατρο.

  • Ιδιαίτερα εντυπωσίασε τόσο την επιτροπή όσο και το κοινό-μαθητές και εκπαιδευτικούς η διαθεματική παρουσίαση της ερευνητικής εργασίας των μαθητών της ΣΤ΄τάξης μας με τίτλο «Σε τροχιά! Ένα ταξίδι στην έρευνα του διαστήματος και τον προγραμματισμό». Στην κεντρική σκηνή οι μαθητές μας ξεχώρισαν  παρουσιάζοντας την πρότασή τους για την τρισδιάστατη Εκτύπωση φαγητού στο διάστημα που ολοκληρώθηκε με θεατρικό παιχνίδι.
(Πατήστε arrow εδώ για να δείτε την παρουσίαση των παιδιών)
  • Οι ίδιοι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημιούργησαν 7 ψηφιακά παιχνίδια στο scratch τα οποία ενθουσίασαν όσα σχολεία έρχονταν στον χώρο της gameland για να τα τεστάρουν.
  • Οι μαθητές της Δ' τάξης δημιούργησαν ένα βίντεο στο PowToon με τίτλο «Ο φίλος μας το Περιβάλλον» και θέμα τη μόλυνση των υδάτων, την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη μείωση της βιοποικιλότητας.

Το σχολείο μας απέσπασε Έπαινο για την καινοτομία και το ενδιαφέρον των εργασιών των μαθητών. 

Συγχαρητήρια σε όλους! 

Tο Συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής, το Ίδρυμα ΝΟΗΣΙΣ και το Σωματείο Φίλοι του ΝΟΗΣΙΣ πρώην Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής συμμετείχαν 2.500 μαθητές και μαθήτριες απ’ όλη την Κεντρική Μακεδονία, καθοδηγούμενοι από  340 δασκάλους, καθηγητές, προερχόμενοι από 128 σχολικές μονάδες.1ο Πανελλήνιο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης 

Εκπαιδεύουμε τους αυριανούς ενεργούς πολίτες με όραμα ένα βιώσιμο μέλλον

1ο Πανελλήνιο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων μας,

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι το «1o Πανελλήνιο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης» απέσπασαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης στα «Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος», τα σημαντικότερα και εγκυρότερα περιβαλλοντικά βραβεία της Ελλάδας που διοργάνωσαν για 3η φορά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ www.paseppe.gr), παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment) για 7η συνεχόμενη φορά.

Τα Εκπαιδευτήριά μας υπέβαλαν στον ΠΑΣΕΠΠΕ το σχετικό υλικό μαζί με πάρα πολλούς φορείς και εταιρίες από ολόκληρη την Ελλάδα, προκρίθηκαν στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού με συνυποψήφιους στην κατηγορία, τους:

  • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • COSMOTE
  • ΕΥΔΑΠ
  • ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

για να κατακτήσουν στην τελική αξιολόγηση, το 1ο βραβείο, μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την εκπαιδευτική κοινότητα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο θεσμός αυτός έρχεται να επιβραβεύσει τους φορείς του Δημοσίου και τις εταιρείες που έχουν έμπρακτη συνεισφορά στην προαγωγή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και στην κινητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης συγκροτήθηκε από μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπροσώπους των αρμόδιων Υπουργείων, φορέων, επιμελητηρίων και συνδέσμων και αξιολόγησε τις προτάσεις, σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε κλειστές συνεδριάσεις συζήτησε όλες τις υποψηφιότητες.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα σε μία λαμπρή εκδήλωση, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλου,  της Υφυπουργού Εσωτερικών κυρίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη και πλήθους Βουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων και Προέδρων φορέων, αναδεικνύοντας τις εταιρείες και τους φορείς του Δημοσίου που προάγουν την καινοτομία, την αειφόρο ανάπτυξη, την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το «1ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης» αποτελεί αφ’ ενός την επισφράγιση της αδιάκοπης προσπάθειας λειτουργίας του Σχολείου μας ως Αειφόρο, συνέχεια των πολλών διακρίσεων που ήδη έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη και συνέχιση της εφαρμογής των αειφορικών μας πρακτικών στο μέλλον.  

Ανήκει τόσο στους μαθητές, στους εργαζόμενους, εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, όσο και στους γονείς των Εκπαιδευτηρίων μας που πάντα και με κάθε τρόπο είναι δίπλα μας και στηρίζουν κάθε καινοτόμο δράση μας και κάθε προσπάθεια που αποβλέπει στο κοινό καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες σας επισυνάπτουμε εδώ το Δελτίο τύπου του ΠΑΣΕΠΠΕ.Με μεγάλη χαρά και δίκαια υπερηφάνεια το Σχολείο μας παρέλαβε το Σήμα του Αειφόρου Σχολείου για τα επόμενα τρία έτη.

Διάκριση - Σήμα Αειφόρου ΣχολείουΤο σήμα αυτό, το οποίο έχουν μόνο 24 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, το κατακτήσαμε μετά από πολλά χρόνια επίπονης προσπάθειας, πραγματοποιώντας πολλές αειφορικές δράσεις και αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση και αναγνώριση.

Το αειφόρο (αεί + φέρω= τα πάντα φέρω) σχολείο είναι ένα σχολείο χαρούμενο, ήρεμο, ασφαλές, στο οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες χαίρονται να φοιτούν, ένα σχολείο που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα, τις ικανότητές τους και την κριτική σκέψη, που δίνει χρόνο για αναστοχασμό, που δείχνει κατανόηση και αγάπη για όλα τα παιδιά, ένα πραγματικό εργαστήρι της ζωής και της χαράς.

Το Σχολείο μας αξιολογήθηκε για τον σεβασμό στις ηθικές αξίες, τη βελτίωση του πλαισίου μάθησης, την προαγωγή του πολιτισμού και των τεχνών, τη διαχείριση φυσικών πόρων, την προαγωγή της υγείας, τη μετάβαση από την τοπική στην πλανητική κλίμακα, το αειφορικό κτίριο και την αυλή και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας της Διεύθυνσης του Σχολείου, των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών και για τον λόγο αυτό σας ευχαριστούμε όλους.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2012-13 τα εκπαιδευτήριά μας απέσπασαν το Βραβείο Αειφόρου Σχολείου, του 3ου Πανελλήνιου διαγωνισμού  που διοργάνωσε  η «Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού», κατακτώντας την όγδοη θέση (8η) ανάμεσα σε διακόσια δέκα (210) σχολεία, 32.000 μαθητές και 1.700 εκπαιδευτικούς, που έλαβαν μέρος απ’ όλη την Ελλάδα.KOYKOYBAGIA

Με γνώμονα την 45ετή εμπειρία μας και την προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά μας, δημιουργήσαμε  έναν νέο εξειδικευμένο  χώρο  με κατάλληλες προδιαγραφές για παιδιά από 2-4 ετών, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης «Πρότυπα 2-4», που βρίσκεται  στον αριθμό 27 της οδού  Ελαιώνων, ακριβώς απέναντι από τις κεντρικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.

Get Adobe Flash player


Με οδηγό την ανάγκη των μικρών μας μαθητών για ασφάλεια, παιχνίδι, χαρά, δημιουργικότητα, επαφή με τις αισθήσεις και τη φύση, σχεδιάσαμε με πολλή αγάπη και με τη συνεργασία ειδικών τον νέο μας Βρεφονηπιακό Σταθμό. Έναν σύγχρονο, οικογενειακό χώρο μέσα στη φύση, σε μια έκταση 3 στρεμμάτων, ένα πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον όπου η αειφορία, η οικολογία, η ασφάλεια  και η άνεση των μικρών μας μαθητών έχουν τον πρώτο λόγο, μέσα στο οποίο οι μικροί μαθητές μπορούν να παίζουν, να δημιουργούν, να εξερευνούν και να δομούν τη γνώση.

περισσότερα...360

Πάμε μια βόλτα 360° στα Εκπαιδευτήρια μας ;
Ξεκινήστε την περιήγηση από τα εικονίδια που θα βρείτε στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.aeiforo_banner for_kids_banner