Σάββατο 30 Μαΐου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(31/05/2019)

Get Adobe Flash player


Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ Θεσσαλονίκης παρουσίασε αθλήματα του στίβου μέσα από το πρόγραμμα «Kids’ Athletics» στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Το πρόγραμμα «Kids’ Athletics» υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και τον ΣΕΓΑΣ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄, Δ΄& Ε΄ τάξης γνώρισαν τα αγωνίσματα του στίβου, έπαιξαν και χάρηκαν με την πολυπλευρικότητα που προσφέρουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών. Όλοι μαζί δάσκαλοι ,καθηγητές και μαθητές χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των παιδιών και ανανεώσαμε το αθλητικό ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations, και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids’ Athletics.