Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
Ακαδημία Ski
Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης
Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής
Ακαδημία Στίβου
Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Πρότυπο Ωδείο Θεσσαλονίκης
Τμήμα Τένις
Τμήμα Xορού
Τμήμα TAE-KWON-DO
Τμήμα Σκάκι
Τμήμα Εικαστικής Αγωγής
Τμήμα Θεατρικής Αγωγής
Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
English After School
(04/11/2019)

Τα μικρά μας του Παιδικού Σταθμού θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από τα Τμήματα δημιουργικής απασχόλησης, που ξεκινούν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου. Αυτά είναι: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι -Τεχνο-δράσεις,  Multi Junior Sport -Αθλοδράσεις, Little Kiddies English Club-Αγγλικά για μικρά παιδιά.

Ταξίδι στη θάλασσα των μελωδιών

Get Adobe Flash player


Ένα ταξίδι στη θάλασσα των μελωδιών ξεκίνησαν οι μικροί μουσικοί του Παιδικού μας Σταθμού σε μία πρώτη γνωριμία τους με το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης Καλλιτεχνικό Εργαστήρι - Τεχνο-δράσεις που έγινε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Η δασκάλα της μουσικής τους επιβίβασε σε μία μελωδική «βάρκα», για να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και τους ήχους τους!

Σπορ μέσω παραμυθιού

Get Adobe Flash player


Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου τα πολύ μικρά μας του Παιδικού Σταθμού έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης Multi Junior Sport, το οποίο αποτελεί τον πρώτο σταθμό ανάπτυξης των κινητικών δεξιοτήτων. Το εκπαιδευτικό ταξίδι ξεκίνησε μέσω παραμυθιού και τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό.  

Προνήπια -Εκκολαπτόμενοι αθλητές στο Καυτανζόγλειο Στάδιο!

Get Adobe Flash player


Τα Προνήπιά μας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να αθληθούν στο μεγαλύτερο στάδιο στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με αφορμή τη θεματική ενότητα «Το σώμα μου». Προπονήθηκαν από τον πρόεδρο και τους έμπειρους προπονητές του Συλλόγου Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ, συνεργάτες μας στο Τμήμα Στίβου, στο τρέξιμο μετ’ εμποδίων, στο άλμα εις μήκος, στο ακόντιο και τη ρίψη μπάλας.