Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
(22/11/2019)

Get Adobe Flash player


Καμαρώνουμε για το νέο μας απόκτημα... Είναι το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό! Πρόκειται για το ολοκαίνουριο Σχολικό Λεωφορείο Mercedes Benz Sprinter 416 XL έτους κατασκευής 2019, 28+1+1 θέσεων μαθητών, το οποίο ενσωματώθηκε πρόσφατα στον όλο και πιο ανανεωμένο στόλο οχημάτων μας.

Το λεωφορείο αυτό έρχεται να προστεθεί στα άλλα δύο παρόμοια καινούρια οχήματα, έτους κατασκευής 2018, τα οποία προμηθευτήκαμε πέρυσι, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένουμε, κατόπιν παραγγελίας, ένα ακόμη λεωφορείο ίδιου τύπου.

Τα υπερσύγχρονα αυτά οχήματα είναι εξοπλισμένα με Αυτόματες Ζώνες Ασφαλείας, Κλιματισμό, Ηλεκτρικό Σκαλοπάτι Επιβατών, κάμερες ευρείας λήψης μέσω υπερσύγχρονου συστήματος στην κονσόλα μαζί με κάμερα οπισθοπορείας, ευφυή ψηφιακό ταχογράφο και κινητήρα Euro 6, φιλικό προς το περιβάλλον.

Ωστόσο, προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε.

Άλλη μια παρέμβασή μας φέτος ήταν η αναβάθμιση της διαχείρισης του στόλου μας (Fleet Management System) με πιο σύγχρονες συσκευές τηλεματικής και βελτιωμένο λογισμικό, για την καλύτερη παρακολούθηση και τον έλεγχο των λεωφορείων μας αλλά και για την αρτιότερη οργάνωση των δρομολογίων.

Με τις συνεχείς αυτές προσθήκες παραμένουμε πιστοί στο κύριο μέλημα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης που είναι, πρωτίστως, η ασφάλεια των μαθητών αλλά και η συνεχής βελτίωση των παροχών και του εκσυγχρονισμού του Σχολείου μας. Έτσι, επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια, η εξοικονόμηση πετρελαίου και η ελαχιστοποίηση ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.