Επιτυχία των απόφοιτών μας στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης

Επιτυχία των απόφοιτών μας στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης

Επιτυχία των απόφοιτών μας στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι απόφοιτοί μας διακρίθηκαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης! Η 49χρονη παράδοση του Σχολείου μας συνεχίζεται επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια χρονιά οι απόφοιτοί μας μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια με τις πρωτιές και τις διακρίσεις τους. Οι μαθητές μας πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες και κέρδισαν υποτροφίες σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας!

98% επιτυχία στις εξετάσεις του γυμνασίου Ανατόλια

Οι απόφοιτοί μας, μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, που συμμετείχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του γυμνασίου Ανατόλια εισήχθησαν στο πολύ υψηλό ποσοστό του 98%, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό την παράδοση του Σχολείου μας. Πολύ δυνατά σκορ που κατέταξαν τα παιδιά μας σε πολύ υψηλές θέσεις εισαγωγής με αποτέλεσμα τιμητικές υποτροφίες και υποτροφίες στις κατηγορίες 50% και 25% μας έδωσαν μεγάλη χαρά επιβεβαιώνοντας την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρείχαμε στα παιδιά μας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους καθώς και στο διάστημα της αναστολής λειτουργίας του Σχολείου μας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

100% επιτυχία στις εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής

Με ποσοστό επιτυχίας 100% στέφτηκε η προσπάθεια των αποφοίτων μας στις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής. Μάλιστα, οι μαθητές μας υπερείχαν στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης των εισαχθέντων, συνεχίζοντας την Πρότυπη παράδοσή μας. Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης ξεκινά από την Α΄ τάξη ως προαιρετικό μάθημα και συνεχίζεται και στις επόμενες τάξεις. Απευθύνεται σε μαθητές που είτε θέλουν από νωρίς να ξεκινήσουν τη γερμανική γλώσσα και στην πορεία να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο Α1-Fit1, A2-Fit2 και B1-Zertifikat του Ινστιτούτου Goethe και του αυστριακού οργανισμού ÖSD είτε να συμμετέχουν στην εντατική προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στη Γερμανική Σχολή.

Όλοι εμείς στην οικογένεια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης ευχόμαστε από καρδιάς στα παιδιά μας επιτυχημένη συνέχεια στις σπουδές τους αλλά και στη ζωή τους. Ελπίζουμε ότι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εφόδια που πήραν από το πρώτο τους σχολείο, τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.