4η Πανελλήνια θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2022!

4η Πανελλήνια θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2022!

4η Πανελλήνια θέση στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2022!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Τεράστια επιτυχία για τη σκακιστική ομάδα του Σχολείου μας στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι, αφού κατόρθωσε να πάρει την 4η θέση (ισοβαθμία στην 3η θέση) και να ξεχωρίσει ανάμεσα στα 30 καλύτερα σχολεία της χώρας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας απαρτίζεται από μαθητές από τα νήπια μέχρι και την Ε’ Δημοτικού και κατάφερε να επικρατήσει σε συνεχόμενες παρτίδες με εναλλαγές σκακιστικών μοτίβων αντιμετωπίζοντας αθλητές πολλές φορές μεγαλύτερης ηλικίας (εώς και ΣΤ’ Δημοτικού) απ’ όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία των παιδιών μας συνεχίστηκε και στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι, όπου και εκεί μία μαθήτρια της σκακιστικής μας ομάδας και μάλιστα, μόλις από τα νήπια, κατόρθωσε να κατακτήσει την 4η θέση!

Συγχαίρουμε θερμά τους σκακιστές μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτήν τη διάκριση που έφεραν στο Σχολείο μας, αλλά και τους προπονητές σκάκι της Ακαδημίας μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην προετοιμασία των παιδιών μας, όπως και τους γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό τους σε κάθε αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ομαδικό και Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι θα βρείτε εδώ: https://chessfed.gr/sxolika2022

Συλλογή Φωτογραφιών
(8 φωτογραφίες)