6η Θέση στο Τουρνουά Σκακιού

6η Θέση στο Τουρνουά Σκακιού

6η Θέση στο Τουρνουά Σκακιού

11 Ιουλίου 2023 2023

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σκακιστική ομάδα του Σχολείου μας καθώς άγγιξε την κορυφή κατακτώντας την 6η θέση, ανάμεσα σε 75 συμμετοχές, στο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά που διεξήχθη στη Ρουμανία υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Τα παιδιά μας ξεχώρισαν σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση εντυπωσιάζοντας τους πάντες, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους, αλλά και για την αγωνιστικότητα, το πνεύμα ομαδικότητας, τη μεθοδολογία και τη σκακιστική τους σκέψη.

Οι μαθητές μας εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν με παιδιά από πολλές χώρες του κόσμου και αποκόμισαν μια εμπειρία ζωής που θα θυμούνται για πάντα.

Η κάθε ομάδα ήταν 4μελής με 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Η Ελληνική ομάδα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, ξεκινούσε από την 25η σειρά δυναμικότητας ανάμεσα στις 75 ομάδες και αποτελούνταν από τους Γιώργο Γκόλια (2013), Μάριο Διαμαντόπουλο (2014), Αριάδνη Γεωργιάδου (2011) και Δήμητρα Γκόλια (2016).

Εμείς συγχαίρουμε τα παιδιά μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και τους γονείς που είναι μόνιμοι συνοδοιπόροι στους αγώνες!

Συλλογή Φωτογραφιών
(10 φωτογραφίες)