Δια ζώσης Χριστουγεννιάτικες Δράσεις

Δια ζώσης Χριστουγεννιάτικες Δράσεις

  • Διάθεση χειροτεχνιών των μαθητών μας,
  • Διάθεση χειροτεχνιών των εκπαιδευτικών μας,
  • Ημερολόγια, τα οποία θα διατεθούν δια μέσου των παιδιών μας.
  • Η καθιερωμένη «λαχειοφόρος αγορά». Αγοράζοντας λαχνούς παιδιά και γονείς μπορούν να κερδίσουν μέσα από μια ευρεία γκάμα δώρων που παραχώρησαν στο Σχολείο μας οι επαγγελματίες γονείς και οι συνεργάτες του.
  • Τα «πακέτα αγάπης», όπως κάθε χρόνο θα ετοιμαστούν από προϊόντα πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, λάδι, μπαχαρικά, σάλτσες, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, κονσέρβες, πελτέ ντομάτας, μέλι, μαρμελάδα, συσκευασμένα σνακς, πάνες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, μωρομάντιλα κ.α.) που συγκεντρώνουμε με τη δική σας συνεισφορά, ώστε να δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
  • Τo γράμμα της αγάπης, οι νηπιαγωγοί μας ετοίμασαν με πολλή αγάπη και μεράκι χειροποίητες κατασκευές προς πώληση για το φιλανθρωπικό παζάρι του Σχολείου μας. Τα παιδιά θα φέρουν στο σπίτι έναν φάκελο, στον οποίο έχουν ήδη γράψει το όνομά τους. Με τη συνεργασία τους μπορείτε να ζωγραφίσετε τον φάκελο εξωτερικά και να γράψετε τις ευχές σας στο «γράμμα της αγάπης», όπως το ονομάσαμε, και να τοποθετήσετε σε αυτό το χρηματικό ποσό που θέλετε να προσφέρετε. Παράλληλα με την κατασκευή των νηπιαγωγών θα παραλάβετε και έναν λαχνό με τον οποίο θα μπείτε στην κλήρωση για ένα ποδήλατο αξίας 350€ και μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Κύματα» στον Πλαταμώνα-Πιερίας.