Δώστε αίμα, χαρίστε ζωή!

Δώστε αίμα, χαρίστε ζωή!

Δώστε αίμα, χαρίστε ζωή!

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Τόσο πολύτιμο μα τόσο δυσεύρετο, ειδικά στις μέρες μας! Πριν βρεθούμε λοιπόν στην ανάγκη να το χρησιμοποιήσουμε, σοφότερο είναι να το εξασφαλίσουμε εκ των προτέρων. Ο μόνος τρόπος είναι να γίνουμε αιμοδότες, όσοι πληρούμε τις προϋποθέσεις, για να μην αγωνιούμε όταν το χρειαστούμε. Προσέχω λοιπόν για να έχω, θα μπορούσε να είναι το σύνθημα προτροπής για να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του Σχολείου μας, αποταμιεύοντας ουσιαστικά ό,τι πολυτιμότερο και ανεκτίμητο, το αίμα.

Οργανώνουμε λοιπόν και φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Σχολείου μας για γονείς, εργαζομένους, φίλους και αποφοίτους την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 από τις 10:00 έως τις 14:00. Έτσι, θα προσφέρουμε στην τράπεζα αίματος, την οποία θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλοι εμείς σε ώρα ανάγκης.

Τις προηγούμενες χρονιές χρησιμοποιήθηκαν αρκετές φιάλες αίματος από γονείς, εργαζομένους, φίλους και αποφοίτους του Σχολείου μας που τις είχαν ανάγκη.

Επειδή το Θεαγένειο Νοσοκομείο, που θα πραγματοποιήσει την αιμοδοσία, πρέπει να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των αιμοδοτών που προτίθενται να προσφέρουν αίμα (το συνεργείο πρέπει να είναι προετοιμασμένο σε θέματα υλικών, προσωπικού, κλινών κ.λπ.), παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια του Σχολείου μας να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη δήλωση και να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση healthcare@protypa.gr.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της Covid 19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας αντισηπτικών) και η προσέλευση των αιμοδοτών θα γίνεται σε ολιγομελείς ομάδες και συγκεκριμένη ώρα, κατόπιν συνεννόησης με τη νοσηλεύτρια του Σχολείου μας.

Με την ελπίδα ότι θα τύχουμε και φέτος της ανάλογης στήριξής σας, σαςευχαριστούμε θερμά.