Η δημοφιλής σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας μαθαίνει πώς να φτιάχνουμε λιχουδιές Στις 28/12/21-11:00 π.μ

Η γνωστότερη και δημοφιλής ελληνίδα σεφ δείχνει στους μικρούς μας μάγειρες πώς να φτιάχνουν… νοστιμιές. Με τη χρήση απλών υλικών καθοδηγεί τα παιδιά μας, ώστε να δημιουργήσουν χειροποίητα εδέσματα και να τα γευτούν οι ίδιοι ή και όλη η οικογένειά τους. 

Ημ/νία: 28/12/21- Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ


Μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα φτιάξουμε μπισκότα χωρίς γλουτένη για τα οποία θα χρειαστούμε: 

Υλικά:

  • 125 γραμ. βούτυρο μαλακό
  • 250 γραμ. φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
  • 100 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική λευκή
  • 100 γραμ. μαύρη μαλακή ζάχαρη ή καστανή
  • 2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.γλ. βανίλια υγρή
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 1 ½ κ.γλ. σόδα μαγειρική
  • 300 γραμ. νιφάδες βρώμης χ.γλ. (κατά προτίμηση ολόκληρες)
  • 100 γραμ. χοντροκομμένο καρύδι
  • 200 γραμ. σταγόνες πικρή σοκολάτα ή ψιλοκομμένη σοκολάτα


Δήλωση συμμετοχής στα εργαστήρια του 26ου Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2021