Με χαμόγελα, χαρά και... πεταλούδες γιορτάσαμε την Άνοιξη!

Με χαμόγελα, χαρά και... πεταλούδες γιορτάσαμε την Άνοιξη!

22 Μαΐου 2024 2024

Μια υπέροχη εκδήλωση για την Άνοιξη, για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας… Η Γιορτή της Άνοιξης!

Η καθιερωμένη μας διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, τα είχε όλα και φέτος: εργαστήρια, face painting, ξυλοπόδαρους, δροσερό απολαυστικό παγωτό, barbecue και παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές μας της Γ' τάξης.

Από τις 09:30 έως τις 15:00 οι εγκαταστάσεις του Σχολείου μας, γέμισαν με μικρούς και μεγάλους, παιδικές φωνές, πολλά χαμόγελα, αμέτρητες εκπλήξεις αλλά και ζωντανό ποντιακό τραγούδι συνοδευόμενο από λύρα λόγω της επετείου.

Τα ποικίλα ταλέντα και τις ικανότητες που ανέπτυξαν είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα παιδιά μας των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης (Clubs) χορού, στίβου, τένις, ποδοσφαίρου, Tae-Kwon-Do, σκάκι, θεάτρου, εικαστικής αγωγής, multi junior, ELP, Πληροφορικής Πολυμέσων και Ρομποτικής και του Πρότυπου Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς ενθουσιάστηκαν από τις διαθεματικές εργασίες που παρουσίασαν οι μαθητές μας τις οποίες δούλευαν, με την πολύτιμη βοήθεια των δασκάλων τους, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρόνιας στα εργαστήρια δεξιοτήτων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους που για ακόμη μια χρονιά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας μας Radio Plus και RadioMore που είναι πάντα κοντά μας, στην Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης που ήταν εκεί για την ασφάλειά μας, στο ζαχαροπλαστείο Fregio για την προσφορά του παγωτού αλλά και στον τραγουδιστή Αχιλλέα Βασιλειάδη που συγκίνησε με την ερμηνεία του.

Και του χρόνου με υγεία!

Συλλογή Φωτογραφιών
(43 φωτογραφίες)