Με τις ευλογίες της εκκλησίας το Σχολείο μας άνοιξε και πάλι!

Με τις ευλογίες της εκκλησίας το Σχολείο μας άνοιξε και πάλι!

Με τις ευλογίες της εκκλησίας το Σχολείο μας άνοιξε και πάλι!

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αγουροξυπνημένα προσωπάκια, γελαστά ματάκια όλο ζωή και φως… Μπορεί να μην αγκαλιαστήκαμε, να μη φιληθήκαμε όπως παλιά, αλλά συγκινηθήκαμε, χαμογελάσαμε, ξεδιπλώσαμε τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις, δημιουργήσαμε νέες εικόνες… Πάνω απ΄ όλα όμως αρχίσαμε τη νέα μας σχολική διαδρομή δυναμικά και με κέφι. Με τις ευλογίες της εκκλησίας, τηρώντας όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ, με ελάχιστο αριθμό παιδιών, αυστηρά και μόνο με τμήματα μαθητών ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να έχουμε τις κατάλληλες αποστάσεις, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας.

Στις τρεις βαθμίδες μας

Στους καταπράσινους κήπους μας πήραμε το θείο ράντισμα, ξεχωριστά στις τρεις βαθμίδες μας, με την παρουσία μικρού αριθμού παιδιών για την αποφυγή συγχρωτισμού, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές μας δέχτηκαν τις ευλογίες στις τάξεις τους:

-Με απόλυτη πειθαρχία -Δημοτικό

Θαυμάσαμε τους μαθητές μας που παραταγμένοι στη σειρά τους με απόλυτη πειθαρχία και ευλάβεια παρακολούθησαν την τελετή με τις δασκάλες τους και επικεφαλής τον διευθυντή μας Νίκο Πανουργιά.

-Λαμπρό παράδειγμα -Νηπιαγωγείο:

Τα παιδιά μας έδωσαν ένα λαμπρό παράδειγμα σοβαρότητας και συνέπειας, παρά τη μικρή τους ηλικία. Με επικεφαλής τη διευθύντριά μας Στέλλα Λύκου και τη φροντίδα των νηπιαγωγών τους στάθηκαν στο ύψος της περίστασης και υποδέχτηκαν χαρούμενα τη νέα σχολική χρονιά.

-Αξέχαστη πρώτη μέρα -Παιδικός Σταθμός «Πρότυπα 2-4»

Με αστεία, γέλια και χαρές τα μικρά μας έδειχναν ευτυχισμένα που συνάντησαν τους συμμαθητές και τις δασκάλες τους. Με επικεφαλής τη διευθύντριά μας Πένη Κουτσάκη όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό φρόντισε να κάνει την πρώτη μέρα τους αξέχαστη!

Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης ευχόμαστε σε όλους, στα παιδιά μας και στο ακούραστο προσωπικό μας, μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη δύναμη, ευρηματικότητα και επιτυχίες!

Συλλογή Φωτογραφιών
(33 φωτογραφίες)