Μια ανταλλαγή… Αγάπης

Μια ανταλλαγή… Αγάπης

Μια ανταλλαγή… Αγάπης

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στο Νηπιαγωγείο μας πραγματοποιήσαμε ανταλλαγή δώρων στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 25ου Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar μας που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω της δύσκολης συγκυρίας.

Τα παιδιά μας παρέλαβαν τα δώρα που ετοίμασαν με περισσή φροντίδα οι δασκάλες τους. Αγαπημένα παιδικά παραμύθια που απευθύνονται στην ηλικία τους αλλά και ένα Πρότυπα μπισκοτάκι όλο νοστιμιά και γλύκα στάλθηκαν στα σπίτια των μικρών μαθητών μας, καθώς φέτος λόγω των μέτρων είμαστε αναγκασμένοι να τηρούμε τις κατάλληλες… αποστάσεις.

Σε αντάλλαγμα εκείνα μας έστειλαν τη θετική ενέργειά τους μέσα από πακέτα αγάπης που προετοιμάστηκαν σε συνεννόηση με τους γονείς μας και περιέλαβαν προϊόντα διαρκείας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που η συνεισφορά μας τους είναι πολύτιμη.

Με τη φροντίδα του ακούραστου προσωπικού του Σχολείου μας, που εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες προκειμένου να διατηρήσουμε υψηλά το ηθικό πρωτίστως των παιδιών μας, τα πακέτα διοχετεύτηκαν σε οικογένειες μέσω του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Άνω Τούμπας, αλλά και του Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) – Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι πράξεις αγάπης είναι πάντα πολύτιμες για όλους μας και αποτελούν μια από τις βασικές αρχές των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης…

Συλλογή Φωτογραφιών
(7 φωτογραφίες)