Οι απόφοιτοί μας ξεχώρισαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης!

Οι απόφοιτοί μας ξεχώρισαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης!

Οι απόφοιτοί μας ξεχώρισαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Για άλλη μια χρονιά οι απόφοιτοί μας μας έδωσαν χαρά και υπερηφάνεια με τις πρωτιές και τις διακρίσεις τους, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα της εκπαίδευσης την οποία τους παρείχαμε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους καθώς και στο διάστημα της αναστολής λειτουργίας του Σχολείου μας με τα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Οι υποτροφίες και οι υψηλές βαθμολογίες για την εισαγωγή σε όλα τα ιδιωτικά γυμνάσια της πόλης μας ήταν και φέτος σε πολύ υψηλά ποσοστά. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η 50χρονη παράδοση του Σχολείου μας, που αποδεδειγμένα διατηρεί πάντα ένα υψηλό επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας!

Κολέγιο Ανατόλια: Υποτροφίες και διακρίσεις

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές μας της ΣΤ΄ τάξης που συμμετείχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του γυμνασίου Ανατόλια, αποδεικνύοντας πως η πληρότητα των γνώσεων που παρέχουμε στα παιδιά μας και στην αγγλική γλώσσα οδηγεί την προσπάθειά τους στην κορυφή. Πολύ δυνατά σκορ κατέταξαν τους υποψηφίους μας σε υψηλές θέσεις εισαγωγής με αποτέλεσμα υποτροφίες τόσο πλήρους όσο και μερικής απαλλαγής διδάκτρων, οι οποίες μας έδωσαν μεγάλη χαρά.

100% επιτυχία στις εξετάσεις για τη Γερμανική Σχολή

Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης ξεκινά από την Α΄ τάξη ως προαιρετικό μάθημα και συνεχίζεται και στις επόμενες τάξεις. Έτσι δεν εκπλήσσει καθόλου το ποσοστό επιτυχίας 100% με το οποίο στέφθηκε η προσπάθεια των αποφοίτων μας στις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Σχολής. Οι μαθητές μας υπερείχαν σε πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη των εισαχθέντων, συνεχίζοντας την «Πρότυπη» παράδοσή μας.

…Και άλλες επιβραβεύσεις

Επιπλέον, αποχαιρετώντας το πρώτο σκαλί και ανεβαίνοντας προς το επόμενο οι μαθητές μας είχαν επιτυχία και σε άλλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Ειδικότερα, δύο παιδιά μας κατάφεραν να πάρουν υποτροφία πλήρους φοίτησης στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη ενώ μία μαθήτριά μας αρίστευσε και απέσπασε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό υποτροφιών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Θεσσαλονίκης!

Παιδιά μας, σας αποχαιρετούμε με αγάπη και συγκίνηση και σας ευχόμαστε μια σταδιοδρομία όπως την ονειρεύεστε! Θα είμαστε πάντα για όλους εσάς μια ανοιχτή αγκαλιά… Παράλληλα, ευχαριστούμε το εκπαιδευτικό μας προσωπικό που με τη συνεργασία των γονέων εργάστηκε σκληρά καταφέρνοντας να σας οδηγήσει σε αυτά τα αξιέπαινα αποτελέσματα.