Οι κάρτες των Χριστουγέννων μας

Οι κάρτες των Χριστουγέννων μας

Οι κάρτες των Χριστουγέννων μας

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στο πλαίσιο του μαθήματος Πληροφορικής και με αφορμή το 25ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar του Σχολείου μας, διοργανώνεται διαγωνισμός ζωγραφικής στην εφαρμογή jspaint των Windows. Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, όλο το σχολείο ζωγράφιζε χριστουγεννιάτικες καρτούλες! Ύστερα από την ψηφοφορία των δασκάλων και λόγω ισοψηφίας, σας παρουσιάζουμε τις 38 κάρτες που περνούν στην τελική φάση του διαγωνισμού!!!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αναδείξετε εσείς την πιο όμορφη, πιο δημιουργική, πιο παιχνιδιάρικη κάρτα! Δώστε τις ψήφους σας σε όσες κάρτες θέλετε -ανώνυμα- με όσα αστεράκια θέλετε, πατώντας εδώ.

Από τη στιγμή που δώσετε τα αστέρια σας σε μία κάρτα, αυτά αποθηκεύονται αυτομάτως (δεν υπάρχει κάποιο κουμπί υποβολής). Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την 7η Ιανουαρίου. Μπορείτε φυσικά να στείλετε το link της ψηφοφορίας και σε όποιον άλλον εσείς επιθυμείτε!

Ως έπαθλο, ο νικητής θα δει την κάρτα του να διακοσμεί τις εισόδους των κτηρίων του Σχολείου μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Απολαύστε τη συλλογή χριστουγεννιάτικων καρτών των μαθητών των Προτύπων Εκπαιδευτήριων Θεσσαλονίκης των τριών τελευταίων χρόνων (2017-2019) που έχουν φτιαχτεί με πολλή αγάπη.