Οι μαθητές μας διέπρεψαν και στα πτυχία ξένων γλωσσών

Οι μαθητές μας διέπρεψαν και στα πτυχία ξένων γλωσσών

Οι μαθητές μας διέπρεψαν και στα πτυχία ξένων γλωσσών

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μεγάλη υπερηφάνεια αισθανόμαστε όμως και για τα παιδιά μας που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στις εξετάσεις τους για όλα τα έγκυρα πτυχία στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά. Πολλοί μαθητές μας αρίστευσαν αποκτώντας πιστοποιήσεις από τα σημαντικότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα και ινστιτούτα του εξωτερικού ενώ στην πλειονότητά του το ποσοστό επιτυχίας άγγιξε το 100%. Σημειώνεται ότι τα παιδιά μας έδωσαν εξετάσεις αποκλειστικά με βάση τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από τη φοίτησή τους στο Σχολείο μας και χωρίς πρόσθετα φροντιστηριακά μαθήματα. Γι’ αυτό αξίζουν επιπλέον συγχαρητήρια τόσο στα ίδια όσο στους εκπαιδευτικούς μας αλλά και τους γονείς τους για τη συνεργασία τους.

Βραβείο από το British Council για τις εξετάσεις PET, KET του Cambridge!

Ψηλότερα δεν… έχει! Στο 100% της επιτυχίας έφτασαν όλα τα υποψήφια εκτάκια μας στις εξετάσεις για το πτυχίο PET (επίπεδο B1-pre lower level). Τα πέντε από αυτά ξεχώρισαν και αρίστευσαν ξεπερνώντας το επίπεδο της εξέτασης PET αποκτώντας πτυχίο Β2 επιπέδου Lower στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας, το οποίο είναι κάθε χρόνο επίσημο εξεταστικό κέντρο. Η τεράστια επιτυχία συνεχίστηκε και για τα παιδιά της Ε΄ τάξης που έδωσαν εξετάσεις ΚΕΤ (επίπεδο Α2)! Μάλιστα, 22 από αυτά αρίστευσαν, κατακτώντας το PET (επίπεδο Β1-pre lower level). Επιπλέον, από την πλευρά του το British Council με δύο διθυραμβικές επιστολές που έστειλε στις εκπαιδευτικούς μας Δ. Μ. και Ε. Β., οι οποίες ανέλαβαν την προετοιμασία των μαθητών, συγχαίρει μεταξύ άλλων την ομάδα μας και τους μαθητές μας για «τις εξαιρετικές επιδόσεις τους» στις εξετάσεις αγγλικών αλλά και για το πόσο αποτελεσματικά «αντιμετωπίσατε όλες τις προκλήσεις τους τελευταίους μήνες», όπως χαρακτηριστικά γράφει. Τέλος, για τις επιδόσεις και τη συνεργασία μας ο φορέας μάς απονέμει το βραβείο Advantage Gold Member. Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια γι’ αυτό και συγχαίρουμε τα παιδιά μας που διαπρέπουν ποικιλοτρόπως!

Γερμανικά: Τα καταφέραμε… Meine Liebe!

Μεγάλη ήταν η επιτυχία για τους μαθητές μας και στην απόκτηση Πιστοποιητικού Γλωσσικής Επάρκειας επιπέδου Α2 στη γερμανική γλώσσα του Ινστιτούτου Goethe και του Αυστριακού Ινστιτούτου ÖSD. Το ποσοστό επιτυχίας, που έφτασε στο 100% και μάλιστα με άριστη βαθμολογία, είναι το αποτέλεσμα της σκληρής μελέτης και προσπάθειάς τους που μας συγκινεί όλους και γι’ αυτό εκφράζουμε ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς!

Γαλλικά: Είμαστε στην κορυφή… Mon amour!

Θερμά συγχαρητήρια και στους γαλλομαθείς μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού μας. Τα παιδιά των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης κατόρθωσαν, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, να αποκτήσουν την πιστοποίηση Delf A1 Prima με 100%, και εδώ, ποσοστό επιτυχίας των συμμετεχόντων στις εξετάσεις. Επίσης, στα ίδια επίπεδα κινήθηκαν και οι δύο μαθητές μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις για το πτυχίο Delf A2 και απέκτησαν πιστοποίηση συγκεντρώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία σε όλα τα μέρη της εξέτασης.