Παράλληλες δράσεις

Οι γιορτινές κάρτες της χρονιάς

Στο πλαίσιο του μαθήματος Πληροφορικής και με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar του Σχολείου μας, διοργανώνεται διαγωνισμός ζωγραφικής στην εφαρμογή jspaint των Windows. Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, όλο το σχολείο ζωγράφιζε χριστουγεννιάτικες καρτούλες! Ύστερα από την ψηφοφορία των δασκάλων και λόγω ισοψηφίας, σας παρουσιάζουμε τις 38 κάρτες που περνούν στην τελική φάση του διαγωνισμού!!!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αναδείξετε εσείς την πιο όμορφη, πιο δημιουργική, πιο παιχνιδιάρικη κάρτα! Δώστε τις ψήφους σας σε όσες κάρτες θέλετε -ανώνυμα- με όσα αστεράκια θέλετε, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://pollunit.com/polls/e8k...

Από τη στιγμή που δώσετε τα αστέρια σας σε μία κάρτα, αυτά αποθηκεύονται αυτομάτως (δεν υπάρχει κάποιο κουμπί υποβολής). Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την 7η Ιανουαρίου. Μπορείτε φυσικά να στείλετε το link της ψηφοφορίας και σε όποιον άλλον εσείς επιθυμείτε!

Ως έπαθλο, ο νικητής θα δει την κάρτα του να διακοσμεί τις εισόδους των κτηρίων του Σχολείου μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Απολαύστε τη συλλογή χριστουγεννιάτικων καρτών των μαθητών των Προτύπων Εκπαιδευτήριων Θεσσαλονίκης των τριών τελευταίων χρόνων (2017-2019) που έχουν φτιαχτεί με πολλή αγάπη.

Ανταλλαγή δώρων

Στο Νηπιαγωγείο μας πραγματοποιήσαμε ανταλλαγή δώρων στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 25ου Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Bazaar μας που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω της δύσκολης συγκυρίας.

Τα παιδιά μας παρέλαβαν τα δώρα που ετοίμασαν με περισσή φροντίδα οι δασκάλες τους. Αγαπημένα παιδικά παραμύθια που απευθύνονται στην ηλικία τους αλλά και ένα Πρότυπα μπισκοτάκι όλο νοστιμιά και γλύκα στάλθηκαν στα σπίτια των μικρών μαθητών μας, καθώς φέτος λόγω των μέτρων είμαστε αναγκασμένοι να τηρούμε τις κατάλληλες… αποστάσεις.

Σε αντάλλαγμα εκείνα μας έστειλαν τη θετική ενέργειά τους μέσα από πακέτα αγάπης που προετοιμάστηκαν σε συνεννόηση με τους γονείς μας και περιέλαβαν προϊόντα διαρκείας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που η συνεισφορά μας τους είναι πολύτιμη.

Με τη φροντίδα του ακούραστου προσωπικού του Σχολείου μας, που εργάζεται σε δύσκολες συνθήκες προκειμένου να διατηρήσουμε υψηλά το ηθικό πρωτίστως των παιδιών μας, τα πακέτα διοχετεύτηκαν σε οικογένειες μέσω του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Άνω Τούμπας, αλλά και του Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) – Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι πράξεις αγάπης είναι πάντα πολύτιμες για όλους μας και αποτελούν μια από τις βασικές αρχές των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης…

4.jpeg

Ακούμε το νέο άλμπουμ του Κώστα Λειβαδά με τίτλο «Περιοδεία εντός»

Σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης στο Instagram έξι τυχεροί θα κερδίσουν ισάριθμα CDS της νέας δισκογραφικής δουλειάς του γνωστού τραγουδοποιού κι ερμηνευτή.

floral-giveaway-instagram-post-2.jpg

Κερδίζουμε έργα τέχνης του γνωστού εικαστικού Σάμη Ταμπώχ

Σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης στο Facebook οι δύο τυχεροί φιλότεχνοι θα γίνουν ο καθένας κάτοχος ενός έργου του εικαστικού Σάμη Ταμπώχ σε ακουαρέλα.