Προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας!

Προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας!

Προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Το τραγικό γεγονός του πολέμου στην Ουκρανία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη σε παγκόσμια κλίμακα. Το Σχολείο μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε τέτοιου είδους γεγονότα και, όπως έκανε πάντα, σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, θα συνδράμει, ώστε να σταλούν τα απαραίτητα στους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας παρακαλέσουμε να συμβάλετε κι εσείς σε αυτή την προσπάθεια που σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν ως στόχο την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας και να διαθέσετε ό, τι μπορείτε, όσο μπορείτε για τον στόχο αυτό.

Όποιοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας, μπορείτε να παραδώσετε τη βοήθεια στους δασκάλους και τις δασκάλες όλων των τάξεων από σήμερα Τετάρτη 06-04-2022 έως και την Τετάρτη 13-04-2022.

Τα είδη που συλλέγονται είναι ενδεικτικά τα εξής:

  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, οινόπνευμα, φυσιολογικοί οροί, κ.ά.)
  • Τρόφιμα (συσκευασμένα) μακράς διάρκειας ( κονσερβοποιημένα τρόφιμα κάθε είδους, προϊόντα δημητριακών, ζυμαρικά, μπισκότα, παξιμάδια, αλεύρι, τσάι, καφέ, προϊόντα ολικής άλεσης, μούσλι, ξηροί καρποί, μπουκάλια νερού, βρεφικές τροφές και γάλα)
  • Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντιλα, βρεφική πούδρα και κρέμα)
  • Είδη ατομικής υγιεινής (κρεμοσάπουνο για ντους, σαμπουάν μαλλιών, σαπούνι, απορρυπαντικό, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, πετσέτες υγιεινής, χαρτί τουαλέτας, υγρά μαντιλάκια).

Γιατί η αγάπη και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα.