Είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας!

Είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας!

Είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας!

29 Απριλίου 2024 2024

Θριάμβευσαν για ακόμη μια φορά τα παιδιά μας της Ακαδημίας Σκάκι. Οι μαθητές μας κατέκτησαν την κορυφή στο 21ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών και Μαθητριών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας. Η ομάδα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια έχοντας μεγάλο ανταγωνισμό, αφού στη διοργάνωση συμμετείχαν 22 ισχυρές ομάδες δημοτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα. Οι μαθητές μας χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και διαγωνίστηκαν με τις υπόλοιπες. Το εντυπωσιακότερο σημείο του πρωταθλήματος ήταν όταν στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα βρέθηκαν αντιμέτωπες οι… δυο τους!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας Νίκο Γ., Λευτέρη Σ., Θανάση Γ., Αγγελική Μ., Γιάννη Φ. που με 6 νίκες και 1 ισοπαλία κατέκτησαν την πρωτιά.

Πολλά συγχαρητήρια εκφράζουμε και στη 2η ομάδα μας που κατατάχθηκε μέσα στην πρώτη εξάδα και αποτελούνταν από τους Αναστάση Κ., Γιώργο Γ., Μάριο Δ., Νικολέτα Α. και τους μικρούς Γιάννη Α. και Δήμητρα Γ. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους προπονητές και τους γονείς για τη διαρκή υποστήριξη.

Την τελική βαθμολογία των Δημοτικών σχολείων μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link: https://chess-results.com/tnr926983.aspx?lan=1&art=0&rd=7

Συλλογή Φωτογραφιών
(6 φωτογραφίες)