Σε Ελατοχώρι και Κέρκυρα

Σε Ελατοχώρι και Κέρκυρα

Σε Ελατοχώρι και Κέρκυρα

26 Απριλίου 2024 2024

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας ταξιδεύει και τα παιδιά μας περνούν όμορφες στιγμές μαθαίνοντας τη φιλοσοφία του αγαπημένου τους ομαδικού αθλήματος, με άξονα πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ένα τριήμερο γεμάτο δράση μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο πέρασαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Σχολείου μας της κατηγορίας Κ7 μαζί με τις οικογένειες τους στο Ελατοχώρι Πιερίας! Τα 25 παιδιά μας αγωνίστηκαν στο 1ο Forest Cup που διοργανώθηκε από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Απριλίου και επέδειξαν τις ικανότητές τους στο άθλημα καλλιεργώντας την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.

Επίσης, δυναμικό «παρών» έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σχολείου μας στο 4ο Corfu Easter Festival Cup που πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως την Πέμπτη 2 Μαΐου καθώς τα παιδιά μας της κατηγορίας Κ8 κατέκτησαν τη 2η θέση. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 50 αθλητές μας των κατηγοριών Κ8, Κ10, Κ12, οι οποίοι αναμετρήθηκαν με ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα. Στον ελεύθερο χρόνο τους με τη συνοδεία των προπονητών τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων και να θαυμάσουν το παλιό φρούριο, την πλατεία Λιστόν, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και άλλα εντυπωσιακά αξιοθέατα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στα παιδιά μας για την άψογη παρουσία και την αγωνιστικότητά τους!

Συλλογή Φωτογραφιών
(25 φωτογραφίες)