Σήμερα όλοι φτάσαμε στην κορυφή!

Σήμερα όλοι φτάσαμε στην κορυφή!

Σήμερα όλοι φτάσαμε στην κορυφή!

07 Ιουλίου 2023 2023

Η συναρπαστική περιπέτεια του φετινού English Summer Camp "Back to the Future" ολοκληρώθηκε σήμερα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το μαγικό μας ταξίδι από το παρελθόν στο μέλλον τελειώνει εδώ και όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έζησαν όμορφες στιγμές και δημιούργησαν μοναδικές αναμνήσεις.

Οι μικροί μας κατασκηνωτές ταξίδεψαν στον χρόνο και ανακάλυψαν τεχνολογικά επιτεύγματα και εφευρέσεις του 20ου αιώνα μελετώντας την εξέλιξη τους μέχρι τη σημερινή εποχή. Κατά τη διάρκεια του ESC πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές αποδράσεις με άξονα πάντα την εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας και το Σχολείο μας διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τις πολλαπλές δραστηριότητες όπως Wing Chun, Robotics, Climbing, hockey, χορό, μαγειρική και πολλές ακόμα.

Τα παιδιά μας αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς για τη διαμόρφωση της σύγχρονης εποχής σε σύγκριση με τις δεκαετίες των 80s και 90s. Ακόμα, μέσα από τα ομαδικά παιχνίδια κοινωνικοποιήθηκαν, διεύρυναν τους ορίζοντές τους, ανέπτυξαν το πνεύμα της συνεργασίας και αποχαιρετούν γεμάτα γνώσεις και ιστορίες αυτή την εκπαιδευτική εμπειρία.

Συλλογή Φωτογραφιών
(12 φωτογραφίες)