Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση για τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Σχολείο•μας απέσπασε μια νέα σπουδαία διάκριση στα περιβαλλοντικά βραβεία. Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το «𝟏ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης» που μας απονεμήθηκε στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) τώρα τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια μετά από μια πολυεπίπεδη αξιολόγηση και μαζί με πολλές άλλες συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον.

Τα 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭

(ΕΒΑΕ) είναι τα σημαντικότερα και εγκυρότερα περιβαλλοντικά βραβεία της Ευρώπης. Απευθύνονται σε εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με έδρα την Ευρώπη που συνδυάζουν με επιτυχία την καινοτομία με την οικονομική βιωσιμότητα, την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την κυκλική οικονομία.

Οι εταιρείες που διακρίνονται σε εθνικό επίπεδο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία, διαγωνίζονται στη συνέχεια με Ευρωπαϊκές εταιρείες από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Σχολείο μας επελέγη να διαγωνιστεί στην κατηγορία ❝Βραβείο οργάνωσης και διοίκησης μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων❞ με συνυποψήφιους μεγάλες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο εταιρείες όπως η 𝐂𝐨𝐜𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐚, η 𝐇𝐞𝐢𝐧𝐞𝐤𝐞𝐧, 𝐀.𝐁. Βασιλόπουλος κ.α.

Δηλώνουμε πολύ περήφανοι που ξεχωρίσαμε για ακόμη μια φορά και αναμένουμε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

Δείτε τις υπόλοιπες συμμετοχές εδώ →

https://ec.europa.eu/environme...