Στις προτεραιότητές μας η αλληλεγγύη και η αγάπη

Στις προτεραιότητές μας η αλληλεγγύη και η αγάπη

Στις προτεραιότητές μας η αλληλεγγύη και η αγάπη

21 Σεπτεμβρίου 2023 2023

Αλληλεγγύη, αγάπη, αειφορία… Έννοιες ταυτόσημες με τον χαρακτήρα των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης. Στα πάνω από πενήντα χρόνια λειτουργίας του Σχολείου μας ο αλτρουισμός και η αλληλοβοήθεια είναι αξίες που έχουν προτεραιότητα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, γι’ αυτό καλλιεργούνται με κάθε ευκαιρία. Έτσι, οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία δεν ήταν δυνατόν να μας αφήσουν ασυγκίνητους και αδρανείς.

Σε συνεργασία με τον Δήμος Θεσσαλονίκης έναν από τους επίσημους φορείς της πόλης που πήραν πρωτοβουλία για την προσπάθεια στήριξης των πληγέντων, συγκεντρώσαμε κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης και δεκάδες εξάδες νερού που τόσο χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το υλικό συσκευάστηκε και παραδόθηκε από αποστολή μελών των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης στο δημαρχείο της πόλης, όπου το παρέλαβαν ο Προϊστάμενος του αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντάρης και οι συνεργάτες του ευχαριστώντας τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης για τη συνδρομή τους στο έργο τους.

Εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους, γονείς, παιδιά και προσωπικό, που επιδεικνύοντας άμεσα ανθρώπινα αντανακλαστικά ανταποκριθήκατε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμά μας

Συλλογή Φωτογραφιών
(4 φωτογραφίες)