Στο English Summer Camp σας ταξιδεύουμε Back to the Future!

Στο English Summer Camp σας ταξιδεύουμε Back to the Future!

Στο English Summer Camp σας ταξιδεύουμε Back to the Future!

24 Απριλίου 2023 2023
Στο English Summer Camp σας ταξιδεύουμε Back to the Future!
Αν σας αρέσουν τα ταξίδια, το ταξίδι στον χρόνο θα σας συναρπάσει! Στο English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης σας ταξιδεύουμε Back to the Future!

Για δυο ή τρεις εβδομάδες η αυλή του Σχολείου μας μετατρέπεται σε μουσείο και ανακαλύπτουμε τις πρώτες εφευρέσεις, όπως το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο, η φωτογραφία, τα μουσικά όργανα και πολλές άλλες!

Στο English Summer Camp προσεγγίζουμε την αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρουμε το σχολείο στη φύση. Εφαρμόζουμε bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις σωματικές μας δυνατότητες στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου μας.

Εμφανίζουμε φωτογραφίες σε σκοτεινό θάλαμο και ταξιδεύουμε στο παρελθόν μέσα στο time tunnel στον κήπο του Σχολείου μας. Ανακαλύπτουμε πώς άλλαξαν οι μεγαλύτερες πόλεις στον κόσμο έως και σήμερα μέσω του Google timelapse. Με τη βοήθεια των time booths ταξιδεύουμε στις δεκαετίες των 60s, 80s και 90s! Μαγειρεύουμε με την καθοδήγηση chef συνταγές από το παρελθόν, φτιάχνουμε τη δική time capsule και τη θάβουμε στην αυλή του Σχολείου μας.

Σκοπός του Back to the Future - The evolution English Summer Camp είναι:

➢ να προάγει την ομαδικότητα, την αυτονομία, τη διεύρυνση γνώσεων και τον διαφορετικό τρόπο σκέψης,
➢ να γνωρίσουν οι μικροί κατασκηνωτές εφευρέσεις, την εξέλιξή τους μέσα στον χρόνο και πώς αυτές άλλαξαν τον κόσμο και τις ζωές μας,
➢ να φτιάξουν τη δική τους εφεύρεση, εδώ που η φαντασία ζωντανεύει,
➢ να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο ζωής και αντικείμενα περασμένων δεκαετιών.

Και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγγλική γλώσσα μέσα από έναν άμεσο, διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του Σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται. Οι μικροί κατασκηνωτές χωρίζονται ηλικιακά σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 12 άτομα) και οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών κάθε ομάδας.

Ελάτε να ζήσουμε μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

Συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής εδώ (Οι εγγραφές έκλεισαν. Για διαθεσιμότητα θέσεων σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Σχολείου μας (2310300002).)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Back to the future-The Evolution

· Αθλητικές δραστηριότητες - Sports
· Αναρρίχηση και στίβος περιπέτειας - Climbing and boot camp
· Ξιφασκία - Fencing
· Wing Chun - Αυτοάμυνα
· Πατίνια - Inline skating
· Μουσικοκινητική θεατρική αγωγή - Music/Dance/Drama
· Εικαστικά - Arts and Crafts
· Ρομποτική – Robotics
· Σκάκι – Chess
· Μαγειρική – Cooking
· Υπαίθρια ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες - Outdoor games and activities
· Παραμύθια, συζητήσεις, ομαδικές εργασίες κ.ά. με τη χρήση διαδραστικών πινάκων - Group activities/games, class projects

Κάθε τμήμα θα πάρει το όνομα μιας εφεύρεσης και οι μικροί κατασκηνωτές μας θα μάθουν την ιστορία της και την εξέλιξή της στον χρόνο, τον εφευρέτη της και θα την κατασκευάσουν και οι ίδιοι.

SWIMMING LESSONS (Μαθήματα Κολύμβησης)

Στο πρόγραμμα της κολύμβησης συνεργαζόμαστε τα δώδεκα τελευταία χρόνια με το κολυμβητήριο του Δήμου Πανοράματος. Στην πρώτη συνάντηση οι ειδικοί, έμπειροι εκπαιδευτές του αθλητικού κέντρου εξετάζουν τις ικανότητες των παιδιών στην κολύμβηση. Μετά τα κατατάσσουν σε ομάδες αρχαρίων, προχωρημένων κ.λπ.

Τα εντατικά μαθήματα κολύμβησης του Νηπιαγωγείου αποτελούν μέρος του ωρολογίου προγράμματος του Back to the Future.

Τα μαθήματα κολύμβησης του Δημοτικού δεν περιλαμβάνονται στο πρωινό ωρολόγιο πρόγραμμα, αλλά πραγματοποιούνται τέσσερα (4) απογευματινά μαθήματα, με δική σας συνοδεία, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής του προγράμματος.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να κάνετε χρήση των απογευματινών μαθημάτων στο κολυμβητήριο θα συμπληρώσετε την απαιτούμενη δήλωση και θα τη στείλετε στο e-mail esc@protypa.gr. Την επόμενη ημέρα της αποστολής της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε με το κολυμβητήριο για να προγραμματίσετε τις επισκέψεις σας.

Sleepover at Protypa! (Για τους μαθητές του Δημοτικού)

Στο ESC μια βασική μας προτεραιότητα είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους μικρούς μας κατασκηνωτές.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και μετά από τρία χρόνια περιορισμών έφτασε η στιγμή να ξανακοιμηθούμε κάτω από τα αστέρια!

Μετά το ωρολόγιο πρόγραμμά μας, τρώμε το μεσημεριανό μας και ξεκουραζόμαστε στις σκηνές μας στην καταπράσινη αυλή μας και αφού έχουμε ανακτήσει τις δυνάμεις μας κατά τη μεσημεριανή μας ανάπαυλα, ξεκινάει η βραδιά 80s! Μουσική, χορός και αναβίωση τηλεπαιχνιδιών της δεκαετίας του 80 είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς κατασκηνωτές μας! Συνεχίζουμε τη βραδιά με barbecue, πολύ κέφι και, φυσικά, με τη διανυκτέρευση! Όσοι από εμάς το έχουμε ζήσει ανυπομονούμε να το ξαναζήσουμε! Εσείς;

Η παραλαβή των μαθητών από το Σχολείο θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 9:00 έως τις 10:00.

Το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τμήματος, οι εκδρομές, λεπτομερείς οδηγίες, καθώς και τα υλικά που θα χρειαστούν θα σας ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης ή άλλων σχολείων που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2023-2024 στην τάξη των Νηπίων έως την Α΄ Γυμνασίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το Back to the Future -The evolution English Summer Camp ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

ΠρόγραμμαΔιάρκειαΛήξη προγράμματος
Back to the Future - The evolution (short)2 εβδομάδεςΠαρασκευή 30 Ιουνίου 2023
Back to the Future - The evolution (long)3 εβδομάδεςΠαρασκευή 7 Ιουλίου 2023


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Πρόγραμμα

Διάρκεια

Κόστος
συμμετοχή

Επιπλέον κόστος
σίτισης

Back to the
Future - The
evolution (shor

2
εβδομάδες

400 ευρώ

90 ευρώ

Back to the
Future - The
evolution (lon


3
εβδομάδες

550 ευρώ

130 ευρώΔιευκρινίσεις:

· Προκαταβολή 120 ευρώ με την εγγραφή του μαθητή για την κράτηση θέσης και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού μέχρι τις 20 Ιουνίου 2023. Στην προκαταβολή καθώς και στην εξόφληση ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του/της μαθητή/τριας.

· Στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών για όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος και η χρήση σχολικού λεωφορείου.

· Γίνεται έκπτωση 10% σε αδέρφια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

· Ρωτήστε τα ασφαλιστικά σας ταμεία αν δικαιολογούν κάποιο ποσό για το συγκεκριμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα.

· Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στο εδώ και στείλτε την στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2

Κατεβάστε από εδώ
το πρόγραμμα του ESC.