Συμμετοχή σε συνέδριο!

Συμμετοχή σε συνέδριο!

Συμμετοχή σε συνέδριο!

18 Απριλίου 2022 2022

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην έρευνα και τον προγραμματισμό αποτέλεσε και τη φετινή χρονιά, η συμμετοχή του Σχολείου μας στο 14ο Υβριδικό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS.

Τα παιδιά μας της Ε' και Στ' τάξης του Τμήματος Πληροφορικής, Πολυμέσων & Ρομποτικής οραματίστηκαν μια εφαρμογή που θα ενώνει όλες τις ελληνικές μεταφορικές και θα επιτρέπει σε πελάτες και μεταφορείς να επικοινωνούν, ώστε να αποφεύγονται τα άσκοπα δρομολόγια.

Έτσι, σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν το 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 «Δημιουργία application στο www.code.org για τη βελτίωση των μεταφορών δεμάτων στην Ελλάδα», το οποίο και παρουσίασαν στο 14ο Υβριδικό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Λειτουργίας Βορείου Ελλάδος της ACS, κ. Στέλιο Καραλιόλιο που μας βοήθησε στην ανάλυση των αναγκών της έρευνάς μας και τον Γενικό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της ACS , κ. Παύλο Κορυφίδη που αξιολόγησε την εφαρμογή μας.

Αναλυτικά τη συμμετοχή μας στο συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ: 14ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής - Τρίτη 12 Απριλίου 2022 - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - YouTube

Συλλογή Φωτογραφιών
(4 φωτογραφίες)