Συμμετοχή των Προτύπων στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Συμμετοχή των Προτύπων στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Συμμετοχή των Προτύπων στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2020

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην έρευνα και τη ρομποτική αποτέλεσε και τη φετινή χρονιά, η συμμετοχή του Σχολείου μας στο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Τα τελευταία χρόνια, η ευαισθητοποίηση των παιδιών μας με ποικίλες περιβαλλοντικές δράσεις, παρακίνησε τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 με τίτλο ❛Βάλε καλάθι στην ανακύκλωση❜.

Το δεύτερο 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 ❛Αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης – Μία πρόταση για την επανασχεδίαση του χώρου στάθμευσης του 𝐈𝐊𝐄𝐀❜ σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε από τους μαθητές του μαθήματος της Πληροφορικής, Πολυμέσων & Ρομποτικής που οραματίστηκαν τη δημιουργία μιας ρομποτικής πλατφόρμας, που θα παρκάρει με αυτοματοποιημένο τρόπο τα αυτοκίνητα των πελατών του 𝐈𝐊𝐄𝐀. Ο διευθυντής του 𝐈𝐊𝐄𝐀 με χαρά ανακοίνωσε πως θα δεχόταν να δοκιμαστεί η ιδέα μας στα 𝐈𝐊𝐄𝐀 της Θεσσαλονίκης αφού όπως αναφέρει και η 𝗞𝗟𝗘𝗘𝗠𝗔𝗡 ❝η ιδέα εξασφαλίζει περισσότερες θέσεις πάρκινγκ για τους πελάτες❞.

Όλα αυτά έγιναν με τη συστηματική επίβλεψη και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μας, ⋆Βασιλόπουλου Λευτέρη⋆ και ⋆Χονδρούλη Βικτώριας⋆. Μας κάνετε περήφανους! 

Ευχαριστούμε!

Αναλυτικά οι δύο παρουσιάσεις στα βίντεο εδώ

Βάλε καλάθι στην ανακύκλωση❜→

Αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης – Μία πρόταση για την επανασχεδίαση του χώρου στάθμευσης του 𝐈𝐊𝐄𝐀❜