Τα καταφέραμε και προκριθήκαμε στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι, εις διπλούν!

Τα καταφέραμε και προκριθήκαμε στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι, εις διπλούν!

Τα καταφέραμε και προκριθήκαμε στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι, εις διπλούν!

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στο 20ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι οι τρεις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων μας εντάχθηκαν μέσα στις 10 καλύτερες των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας του τμήματος σκάκι, αφού όχι μόνο είχαμε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση, ήμασταν οι μοναδικοί που συμμετείχαμε με 4 ομάδες, αλλά και γιατί οι 2 από τις 6 ομάδες, σε σύνολο 38 διαγωνιζομένων, που προκρίθηκαν στο μεγάλο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι, ήταν αυτές του Σχολείου μας!

Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι γι’ αυτήν την προσπάθεια, αλλά και επιτυχία των παιδιών μας, τα οποία ξεκίνησαν εδώ, στο Σχολείο τους την εξοικείωση με το σκάκι, κάποια απ’ αυτά από τη νηπιακή ηλικία και κατόρθωσαν υπό την καθοδήγηση και σκληρή δουλειά των προπονητών του τμήματος σκάκι να γνωρίσουν το άθλημα, να το αγαπήσουν και να διακριθούν σ’ αυτό!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά, στα παιδιά και τους προπονητές τους γι’ αυτήν τους την επιτυχία! Ραντεβού στον μεγάλο τελικό!

Αναλυτικά την τελική κατάταξη των Σχολείων που συμμετείχαν στο 20ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Νομών Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής θα βρείτε εδώ: ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (wordpress.com)

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Σκάκι του Σχολείου μας θα βρείτε εδώ: Τμήμα Σκάκι (protypa.gr)

Συλλογή Φωτογραφιών
(7 φωτογραφίες)